Connect with us

6ος Όμιλος

Φαρ – Ουέστ στο Αιγάλεω – Παλικαρίσια νίκη με 2-1 για την Ένωση

Published

on

Σοβαρά επεισόδια στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του Αιγάλεω

Το ματς διακόπηκε στο 87′ μετά από εισβολή οπαδών των δύο ομάδων, αμέσως μετά το γκολ της ΑΕΚ (1-2)

Είχαν προηγηθεί σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα στους χούλιγκαν πριν την έναρξη του αγώνα και συμπλοκές μεταξύ των παικτών κατά την διάρκεια του ματς

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και μετά το τέλος αγώνα “παρωδία” με τους οπαδούς να βάζουν φωτιά στην εξέδρα

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν οι οπαδοί του Αιγάλεω και της ΑΕΚ το “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” το απόγευμα της Κυριακής. Οι οπαδοί των δύο ομάδων αφού πέταξαν και έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα.

Όλα αυτά πριν την έναρξη του αγώνα. Ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί. Ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει αρκετές φορές το ματς, ενώ υπήρξαν και συμπλοκές μεταξύ των παικτών μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε ο Κορδέρο.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ δέχθηκε καρέκλες από τους οπαδούς του Αιγάλεω, ενώ η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Μπρέσεβιτς ολοκλήρωσε την ανατροπή των κιτρινόμαυρων και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 87΄(1-2). Οι οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο, τους ακολούθησαν αυτοί του Αιγάλεω για να ακολουθήσει νέος κύκλος επεισοδίων.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ παρατάχθηκαν ανάμεσα στους χούλιγκαν, ενώ οι διαιτητές αποχώρησαν μέσα σε βροχή από καρέκλες.

Μετά από περίπου μισή ώρα οι διαιτητές βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο και σφύριξαν την λήξη του αγώνα, την ώρα που στην εξέδρα του Αιγάλεω οι οπαδοί έχουν βάλει φωτιά.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έμειναν για αρκετή ώρα αγωνιστικό χώρο, περικυκλωμένοι από δυνάμεις των ΜΑΤ και έμειναν εκεί μέχρι να αδειάσει το γήπεδο.

 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κόμματι, αν και μικρή σημασία έχει, το Αιγάλεω άνοιξε το σκορ με τον Δουκάκη στο 37′, με την ΑΕΚ να πετυχαίνει την μεγάλη ανατροπή με τους Πλατέλλα (53′ πεν.) και Μπρέσεβιτς (88΄).

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Στριμμένος, Κουτσοδήμος, Κουμπούλης, Δουκάκης, Μαυρομμάτης (Κοντιζάς 44′), Μιχαήλ (Τζανετάκος 82′), Τουρνάς, Παυλίδης (86′ Κομιζάς).

 

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Αργυρίου (Γροντής 61′), Γεωργέας, Σταθάκης, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ρόβας, Πλατέλλας, Πόποβιτς (46′ Πόποβιτς), Ανάκογλου, Μπρέσεβιτς.

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply