Connect with us

slideshow

Φαρ- ουέστ στο Μοσχάτο- Περαμαϊκός

Νικησαν 2-1 οι γηπεδούχοι

Published

on

Μετά από επεισοδιακό παιχνίδι ο ΑΟ Μοσχάτου νίκησε 2-1 τον Περαμαϊκό και του «έκοψε την φόρα» αφού προερχόταν από έξι συνεχόμενες νίκες .

Στο 29′ ο Κοντοπάνος άνοιξε το σκορ προκαλώντας ένταση , αφού όπως υποστηρίζουν οι Περαματιώτες έκανε χειρονομία στην εξέδρα .Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους λένε ότι ο σκόρερ σήκωσε το χέρι του για να αφιερώσει το γκολ στον συμπαίκτη του Σαλάμη που ήταν τραυματίας και βρισκόταν στην εξέδρα. Γεγονός είναι πάντως ότι δημιουργήθηκε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι διακόπηκε για δέκα λεπτά . Όταν συνεχίστηκε , είχε αποβληθεί ο Παπακαλοδούκας Π.

Στην επανάληψη ο Παπαγεωργίου στο 62′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για να μειώσει στο 83′ ο Συράκος.

Στο 86′ υπέστη βαρύ κάταγμα στο δάκτυλο του χεριού του ο Νίκο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.

Με τη λήξη δημιουργήθηκαν σοβαρότατα επεισόδια πάλι με πρωταγωνιστή πάλι τον Κοντοπάνο , που σύμφωνα με τους αντιπάλους του έκανε νέα χειρονομία μπαίνοντας στα αποδυτήρια. Αμέσως μετά και ενώ ο διαιτητής Ανδρονικίδης με τους συνεργάτες του ήταν στα αποδυτήρια δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο στον περιβάλλοντα χώρο με αρκετό ξύλο . Στα επεισόδια συμμετείχαν και οπαδοί του Περαμαϊκού που περίμεναν τον Κοντοπάνο με άγριες διαθέσεις. Στο γήπεδο αμέσως μετά κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ και τα πνεύματα ηρέμησαν..

ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Βαβάκας, Τσίτσης, Καράμπελας, Πολύμερος, Αναστασίου, Λαλιάνι , Καρδαράς, Γραμματικός( 63′ Κωνσταντόπουλος) , Κοντοπάνος( 71′ Δούφας) , Ντάφλας, Παπαγεωργίου( 80′ Κοκκόλης)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Γεροπαναγιώτης Κοντογιώργος, Καραγιάννης Αντιμαχίτης, Παπακαλοδούκας Π, Φωτεινάκης, Νίκο( 86′ λ.Τρ Σταγάκης) , Συράκος, Γεωργίου Παπκαλοδούκας Α.( 46′ Τάνκας)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply