Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φαρ ουέστ στο Μπραχάμι

Έπεσαν “ψιλές” σε διαιτητή και παίκτες της Ν. Ερυθραίας.

Published

on

Ροντέο έγινε το παιχνίδι Άγιος Δημήτριος- Πανερυθραϊκός με οπαδούς των γηπεδούχων να εισβάλουν μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο και να βιαιοπραγούν σε βάρος του διαιτητή Τάση αλλά και κατά της αποστολής του Πανερυθραϊκού.

Στο 89΄ανατράπηκε ο Κουμπαρούλης μέσα στην περιοχή και οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι με τον διαιτητή να δείχνει παίζεται,

Με τη λήξη του αγώνα πάνω από δέκα οπαδοί του Αγίου Δημητρίου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έριξαν αρκετές «ψιλές» στον διαιτητή του αγώνα κ Τάση. Από τη μήνι των οπαδών δεν γλίτωσαν ούτε παίκτες του Πανερυθραϊκού που κατευθύνονταν στα αποδυτήρια. Να σημειωθεί ότι και πριν τον αγώνα έφαγε κάτι «ψιλές» ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων.

Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής έγραψε απλά ότι δέκα φίλαθλοι τον απώθησαν μαζί με τους βοηθούς του και ότι τους πέταξαν μπουκάλια. Επιφυλάχθηκε δε, να κάνει συμπληρωματική έκθεση. Πάντως η αποστολή του Πανερυθραϊκού έφυγε με μεγάλη καθυστέρηση (περίπου δύο ώρες)από το Μπραχάμι μέχρι να συντάξει ο διαιτητής το φύλλο αγώνα ενώ στο γήπεδο κατέφθασε και αστυνομική δύναμη της ομάδας «ΔΙΑΣ».

Στο αγωνιστικό μέρος  τώρα ο Πανερυθραικός προηγήθηκε με τον Λουκά στο 19΄ για να ισοφαρίσει ο Άγιος Δημήτριος στο 32′  με τον Κοκλίδη, αλλά στο 71′ ο  Παπάζογλου με πλασέ μετά από ενέργεια του Γαζή σημείωσε το 1-2.

Πολλά παράπονα  έχουν οι άνθρωποι του Αγίου Δημητρίου από τη διαιτησία του Τάσση , ο οποίος είχε βοηθούς τους Γεωργιάδη και Κουντουρέλη.

 ΆΓΙΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ: Κυρίου, Ντελέρνο (55′ Γεωργιάδης), Ελευθεριάδης, Πρέτζε, Στεργίατος, Φιδάς. Κουμπαρούλης, Έγγελης (45′ Ρενιέρης), Ραφαηλίδης, Κόκκαλης(70′ Μιχαλόπουλος), Κοκλίδις

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΌΣ: Μολφέσης, Γκόλιας , Γκρίτζας, Σαξανίδης, Βελαώρας, Λαζαρίδης, Αντιόλ (85′ Μπαξεβανάκης), Παπάζογλου, Τολαχίδης (26′ Αντωνιάδης), Λουκάς, Παπαθανασίου(46′ Γαζής).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply