Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Φεύγει ο Λ. Κάλλας από τον ΑΣ Ποντίων 

 αλλά προς το παρόν μένει !!! 

Published

on

Την απόφαση του να αποχωρήσει  από την τεχνική ηγεσία του ΑΣ Ποντίων μετά από τέσσερα χρόνια   ανακοίνωσε ο Λουκάς Κάλλας .  Τόνισε όμως ότι θα συνεχίσει  να βρίσκεται στην ομάδα μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Χαρακτηριστικά ο ικανότατος προπονητής έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω, την οικογένεια του ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  που για τέσσερεις συνεχόμενες χρονιές, με εμπιστεύθηκε, ώστε να είμαι στο τιμόνι της ομάδας.
Η ανακοίνωσή μου, για την επικείμενη αποχώρησή μου από το σύλλογο, πάρθηκε  μετά από πολύ σκέψη και προβληματισμό και μόνο εύκολη δεν ήταν.
Ένα κεφάλαιο κλείνει για μένα, αφήνοντας μόνο κέρδος από καλές στιγμές και κυρίως από καλούς φίλους,τόσο από τους ανθρώπους της διοίκησης, όσο και από τους αθλητές όλων των περιόδων.
Αφού ενημέρωσα, τους ανθρώπους της ομάδας για την απόφασή μου, ταυτόχρονα τους έδωσα, όσο χρόνο χρειάζονται ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου χωρίς βιασύνη. Προτίθεμαι να, και συνεχίζω, να εκτελώ  κανονικά το σχεδιασμό και τον  προγραμματισμό της ομάδας και να είμαι παρών 100% στις υποχρεώσεις μου, τόσο στις προπονήσεις  όσο και στα προγραμματισμένα φιλικά , αλλά και κυρίως, στους  επίσημους αγώνες που επρόκειτο να ξεκινήσουν άμεσα.»

Ένα, πραγματικά, μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.
Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έγινα κομμάτι του ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ.