Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Φιέστα ανόδου ο Ερμής Κορυδαλλού- 2-1 τον Πανφαληρικό

Published

on

Μπροστά σε πολλούς φίλους του ο Ερμής Κορυδαλλού γιόρτασε την επάνοδό του στην Α’ Κατηγορία, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κώστα Λαζάρου επιβλήθηκε στην αυλαία της σεζόν με 2-1 του πεισματάρη Πανφαληρικού στο κατάμεστο γήπεδο Κορυδαλλού και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια άκρως πετυχημένη χρονιά.

Το σκορ άνοιξε η “σημαία της ομάδας Γιώργος Μούτσας στο 57′.

Οι νεανίες του Πανφαληρικού κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κορκίδη στο 66′, για να πάρει τη νίκη ο Ερμής στο 88′ με τέρμα του Σιδηρόπουλου(88′).

Διαιτήτευσε ο Μαμσάκος.

Αγκαλιές και πανηγυρισμοί μετά το τελικό σφύριγμα, με τους φίλους της ομάδας να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να γιορτάζουν μαζί με τους παίκτες την επιστροφή του ιστορικού Ερμή στην μεγάλη κατηγορία του Πειραιά.

ΕΡΜΗΣ: Παπακώστας, Γραμματικόπουλος, Αργεντίδης, Δαρδάνος(85′ Αθανασακόπουλος), Τουρκοχωρίτης, Σιδηρόπουλος, Κιούκου(81′ Χαλικιάς), Σκαρτάδος, Καραμάνης, Μούτσας(91′ Γεωργιάδης), Φρυγανιώτης.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Φραγκιαδάκης, Μπότσης(63′ Ασίμι), Τσίκας, Λένα, Διαμαντόπουλος, Πουλιανάκης, Κλείσαρης, Κορκίδης, Μενδρινός(80′ Κονδιλάκης), Βουζουνάρας, Κασιμάτης.

  • Το πλέον τιμώμενο πρόσωπο στην όλη εκδήλωση ήταν ο 40χρονος αρχηγός του Ερμή Γιώργος Μούτσας, ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του στον ιστορικό σύλλογο. Παρεμπιπτόντως, η χαρά ήταν… διπλή για τον Γιώργο, αφού σήμερα έγινε για δεύτερη φορά πατέρας! Τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συντελεστές της ομάδας που δούλεψε φέτος σαν καλοκουρδισμένη μηχανή υπό τις οδηγίες του κόουτς Κώστα Λαζάρου.

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θάνος Λογοθέτης