Connect with us

Γ Εθνική

Φιέστα με νίκη ο Αιολικός, 2-0 την Κοζάνη

Published

on

Ο Αιολικός είχε στήσει τη δική του φιέστα και οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν με τη νίκη (2-0) κόντρα στην Κοζάνη.

Οι Μυτιληνιοί πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία μετά από 37 χρόνια και πολλές αποτυχημένες προσπάθειες στο ενδιάμεσο, με την Κοζάνη που επίσης μετά από 42 χρόνια πανηγυρίζει την άνοδο στην Super League 2. Μάλιστα οι παίκτες της Κοζάνης έκαναν το καθιερωμένο pasillo σε αυτούς του Αιολικού, σε μια πολύ όμορφη στιγμή πριν την έναρξη του αγώνα, που κέρδισε το χειροκρότημα της εξέδρας.

Στα αγωνιστικά ο Αιολικός άνοιξε το σκορ στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης καθώς μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Δερμιτζάκη ο Μιχάλης Ανθής έκανε το 1-0. Το τελικό 2-0 έγραψε στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ανδρέας Δερμιτζάκης με προβολή δίνοντας το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς της φιέστας που ξεκίνησαν με το σφύριγμα της λήξης.

 

 

Αιολικός (Παπασπύρου): Πιττατζιής, Μωραΐτης (56′ Δερμιτζάκης), Νάστος, Γκανσιέρ, Κανελλόπουλος, Στεφάνοβιτς, Αντωνίου (56′ Άνθης), Ποτουρίδης, Πλατέλλας, Ντινιωτάκης, Μακρής.

ΦΣ Κοζάνη (Μπαδήμας): Ναθαναηλίδης, Τσώτσος, Μαραγκός, Πάτας (46′ Βοριαζίδης), Παπανικόπουλος, Μπακάλης, Παπαδόπουλος (65′ Λάμπογλου), Μπίντσης, Κατανάς, Αποστολίδης, Κανούλας.

ΠΗΓΗ: Mikriliga.com