Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Φιλίππου: “Έχουμε καλή ψυχολογία”

Published

on

Άρωμα ντέρμπι μυρίζει την Κυριακή στο Περιστέρι και συγκεκριμένη στο γήπεδο της Χρυσούπολης αφού η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Κηπούπολη.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων, Δημήτρης Φιλίππου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες ενώ αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε

“Η ομάδα απο αποψη ψυχολογιας βρισκεται σε πολύ καλό επίπεδο με την επάνοδο στις προπονησεις και των παιδιων που δεν ηταν μαζί μας τις προηγουμενες εβομαδες. Δουλευουμε όλη την εβδομάδα για το πολυ δυσκολο παιχνιδι με την συγκατοικο στο ιδιο γηπεδο Χρυσουπολη. Θέλουμε να συνεχισουμε τα θετικά αποτελέσματα για να πάμε στα 2 ντερμπυ που ακολουθουν με τους πρωτοπορους με οσο το δυνατον καλυτερη συγκομιδη βαθμων αλλά και ψυχολογικά ανεβασμένοι. Θα ειναι σιγουρα ενα πολύ δυσκολο παιγνιδι κυριως λογω των ιδιαιτεροτητων που υπαρχουν σε αντιστοιχα παιχνιδια. Είμαστε αισιοδοξοι πιστευουμε στην ομαδα μας και με την απαραιτητη προσοχη που πρεπει να δειξουμε ευχομαι να ειμαστε αυτοι που θα φυγουν περισσοτερο χαρουμενοι απο το γηπεδο”΄.