Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φιλίπππου: «Υπάρχει διάθεση και δεκτικότητα»

Published

on

Οι ποδοσφαιριστής της Κηπούπολης καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πείσουν τον Δημήτρη Φιλίππου ότι αξίζουν μια θέση στο βασικό σχήμα.

Η σεζόν είναι απαιτητική παρ’ όλα αυτά, ο εμπειρος προπονητής εμφανίζεται πεπεισμένος ότι οι ποδοσφαιριστές του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχει την παραμονή η ομάδα.

Ο κ. Φιλίππου παραχωρώντας δηλώσεις μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο λέγοντας

Η προετοιμασία από την αρχή της έχει ξεκινήσει πολύ καλά και συνεχίζεται με ακόμα περισσότερο όρεξη από τα παιδιά. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο της προετοιμασίας στο οποίο το χτίσιμο της ομοιογένειας και της σωστής νοοτροπίας της ομάδος είναι τα στοιχεία που θέλουμε να προσθέσουμε στο σύνολο που δουλεύουμε.

Αρχής γενομένης από αύριο με την Λυκόβρυση ακολουθούν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια τα οποία θα μας δώσουν την δυνατότητα σε ότι θα βγούμε ότι μας λείπει να το βελτιώσουμε στο προσεχές διάστημα και να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σε γενικές γραμμές όμως μπορώ να πω ότι από την διάθεση, όρεξη και και δεκτικότητα των παιδιών αυτές τις πρώτες 20 μέρες είμαστε ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό”.