Connect with us

5ος Όμιλος

“Φιλί ζωής” στις… καθυστερήσεις για τον Εθνικό, 2-1 με ανατροπή την ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Μετά από μια αναμέτρηση που τα είχε όλα, ο Εθνικός Πειραιά αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με 2-1 επί της ΑΕ Μοσχάτου και σε συνδυασμό με την ήττα του Κερατσινίου, ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον κρατά την τύχη της παραμονής στα χέρια του.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με  τον Κορνελάτο στο 13′, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Μάλιστα η ομάδα του Βασίλη Σπάθα είχε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, κυρίως με τον Ψυχογιό.

Στο 56′ οι Μοσχατιώτες έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Κατίδη με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 68′ με εννιά, καθώς αποβλήθηκε και ο Ρέτζος που υπέπεσε σε πέναλτι ανατρέποντας τον Τριμμάτη, με τον τελευταίο να μην μπορεί να νικήσει από τα έντεκα μέτρα τον νεαρό Κακοσαίο που κράτησε το Μοσχάτο στο παιχνίδι.

Οι Μοσχατιώτες παίζοντας με διπλό αριθμητικό μειονέκτημα, περιόρισαν αρκετά τον Εθνικό, ο οποίος έμεινε με δέκα στο 84′ λόγω αποβολής του Νταούλια με δεύτερη κίτρινη.

Τελικά η πίεση του Εθνικού καρποφόρησε στο φινάλε, με τον Ευαγγέλου να ισοφαρίζει στο 87′ και τον Πεχλιβανίδη στο 96′ να πετυχαίνει το “χρυσό” γκολ που ενδεχομένως μπορεί να κρατήσει και τους “κυανόλευκους” στην Γ’ Εθνική.

Παράπονα από τη διαιτησία του Αθηναίου διαιτητή Κατοίκου έχουν και οι δυο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για γκολ  του Τριμμάτη που ακυρώθηκε σαν οφσάιντ στο 82′, ενώ το Μοσχάτο έχει γενικότερα παράπονα, τόσο για τις αποβολές, όσο και για τις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ(Μουράτ Σεροπιάν): Πάντος(32′ λ.τρ. Χαλκίδης), Νταούλια, Σκεντεράϊ, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Λώλος(65′ Πεχλιβανίδης), Γκέτσι, Παυλής(46′ Ντράγκας), Τριμμάτης, Λαζαρίδης(77′ Πετρόπουλος), Τσιντώνη.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Βασίλης Σπάθας): Κακοσαίος, Σταύρου, Ζιώγας, Μπέρτσος, Ρέτζος, Κατίδης, Ψυχογιός, Βινίσιους(98′ Γαβαλάς), Κορνελάτος, Πασαλίδης(75′ Μπιλίμπασι), Ζελέκου( 58′ Νιζάμης).