Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φιλικά και δοκιμές στον Α.Ο. Χαϊδαρίου

Published

on

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προετοιμασία του ιστορικού Α.Ο.Χ. στο “Τ. Χαραλαμπίδης”. Οι “κυανέρυθροι” έχουν μπει στα “βάσανα” εδώ και μια εβδομάδα κι ετοιμάζονται εντατικά για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ που φέτος, λόγω της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, αναμένεται να είναι πιο δύσκολο από ποτέ.

Απόντες από τις προπονήσεις, είναι μόνο οι στρατευμένοι Μπατής, Πλιακοστάμος, Παραγιουδάκης, με το Μπατή σε λίγες ημέρες (αφού είναι δόκιμος αξιωματικός), να παίρνει μετάθεση στην Αθήνα και πλέον να τίθεται κανονικά στη διάθεση του κ. Αρζένη. Ενοχλήσεις στη μέση έχει ο Αγγελόπουλος και ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ χωρίς μεγάλες επιβαρύνσεις προπονείται και ο έμπειρος Κοντογουλίδης. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, οι νέοι παίχτες έχουν εγκλιματιστεί απόλυτα και όλοι έχουν καταλάβει το ειδικό βάρος της φανέλας που φοράνε.

Στην προετοιμασία συμμετέχουν και δυο υπό δοκιμή παίχτες. Συγκεκριμένα, με την ομάδα προπονούνται οι Άγγελος Πλήθης, 20χρονος χαφ, που πέρυσι αγωνίστηκε στο Κερατσίνι και ο Βασίλης Κήτος, 23 χρονος επιθετικός που πέρυσι αγωνίστηκε στη Θύελλα Αγ. Δημητρίου. Οι δυο παίχτες έχουν ικανοποίησει τον κ. Αρζένη με την παρουσία τους και είναι πολύ πιθανό να υπογράψουν στο σύλλογο τις επόμενες ημέρες.

Την Κυριακή το πρωί, οι παίχτες πέρασαν εργομετρικές εξετάσεις στο “Τ. Χαραλαμπίδης” και είχαν σε γενικές γραμμές όλοι τους πολύ καλά αποτελέσματα. Τέλος, έχει προγραμματιστεί μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία θα βγουν και τα απαραίτητα συμπεράσματα για ο τελικό σχήμα που θα εμφανίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Αυτά είναι:

Κυριακή 18/8: Τράχωνες – Χαϊδάρι

Τετάρτη 21/8: Αθηναϊκός – Χαϊδάρι

Σάββατο 24/8: Χαϊδάρι – Δόξα Πειραιώς

Τετάρτη 28/8: Ηλυσιακός – Χαϊδάρι

Σάββατο 31/8: Χαϊδάρι – Άγιαξ Ταύρου

Τετάρτη 4/9: Χαϊδάρι – Ιάσωνας

Σάββατο 7/9: Χαϊδάρι – Δάφνη Παλ. Φαλήρου (δεν έχει καθοριστεί η έδρα)

Τετάρτη 11/9: Χολαργός – Χαϊδάρι

Σάββατο 14/9: Χαϊδάρι – Άτταλος Νέας Περάμου (δεν έχει καθοριστεί η έδρα)

Της Ματίνας Πατρικάκου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply