Connect with us

5ος Όμιλος

Φιλική ήττα από Εργοτέλη

Published

on

Φιλική με 4-1 γνώρισε ο Ηρόδοτος από τον Εργοτέλη

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 15’ με τον Μανουσάκη και στο 25’ με τον Μπρους, όμως στο 28’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουσίδη.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης πίεσε για την ισοφάριση και είχε σημαντικές στιγμές με τον Αζίζι (50’) και τον Σταθόπουλο (73’). Μέσα σε τρία λεπτά, βέβαια, έφερε τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι.

Στο 75’ ο Σταθόπουλος με εύστοχο πλασέ ισοφάρισε και στο 77’ ο Αζίζι με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τους νικητές. Στο 85’ ο Αζίζι σκόραρε και πάλι και πέτυχε το 3-1, ενώ στην εκπνοή ο νεαρός επιθετικός έφτασε στο χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Εργοτέλης (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Βουτσάς, Μποτέ, Ντόμινικ, Μπρους, Καντίνα, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Έφορντ, Μπαράτα, Μανουσάκης.

Στο δεύτερο έπαιξαν οι: Καλογεράκης, Προβυδάκης, Κοιλιάρας, Οικονόμου, Θεοδωράκης, Κατσούρι, Γροντής, Κουατένγκ, Σταθόπουλος, Αζίζι, Αλεξάκης, Δασκαλάκης.

Ηρόδοτος: (Νίκος Σουργιάς): Παναγιώτου, Ντέλια, Ανιτσάκης, Κανδυλάκης, Παπουτσιδάκης, Κασαπάκης, Κίσσας, Κουσίδης, Καρυωτάκης, Γκίνης, Γαρεφαλάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μήτρου, Μπαλάφας, Μουντράκης, Παναγιωτάκης, Σεραφειμίδης, Ζυγκερίδης, Κουτσογιαννάκης, Ζωνάκης, Αρχοντάκης, Ρουσάκης Καλαμιώτης, Ντέτσικας.