Connect with us

8ος Όμιλος

Φιλική ήττα για ΠΟΑ

Published

on

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των προπονήσεων είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ που αντιμετώπισαν το απόγευμα της Τετάρτης σε φιλικό προετοιμασίας την αξιόμαχη Κ20 του ΟΦΗ στον Ατσαλένιο (ήττα 2-1).

Ο Μανώλης Σκύβαλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΟΑ ήταν καλύτερος, είχε ευκαιρίες, είχε και δοκάρι στην αρχή, αλλά ο ΟΦΗ προηγήθηκε με το δεύτερο σουτ του στο ματς. Η ομάδα μας ισοφάρισε λίγο αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στεφανόνι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μανώλης Σκύβαλος προχώρησε σε πολλές αλλαγές, έδωσε χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το προβάδισμα με το 2-1 να γράφει την ιστορία του φιλικού.

Και σε αυτό το φιλικό ο ΠΟΑ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, ειδικά στο πρώτο μέρος και παρά την φιλική ήττα σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Ο ΠΟΑ ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του και το ζεστό του χειροκρότημα που δίνει δύναμη στην ομάδα μας και το τεχνικό επιτελείο ώστε να συνεχίσουν το έργο τους για να παρουσιάσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα περίοδο.

ΠΟΑ: Ουμπέρτο, Καρβελάς, Πατινιώτης, Πετράκης, Γιαλυτάκης, Λέλεκας, Κερμενίδης, Καρλίτο, Κενδριστάκης, Μάνουελ, Καραγκιοζίδης. Έπαιξαν ακόμη οι Μανουσάκης, Ρουμπάκης, Βρεττός, Παπαδομιχελάκης, Νηστικάκης, Ρωμανάκης, Χατζηανδρέλου, Ξυλούρη, Ντραγκότι, Φραγκιαδάκης, Τιγκίρης.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply