Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φιλική ήττα με καλό πρόσωπο για το Χαϊδάρι

Published

on

Ήταν ένα παιχνίδι για χρήσιμα συμπεράσματα και είναι από τις αναμετρήσεις που ο κάθε προπονητής διαπιστώνει τα πράγματα που πρέπει να διαφοροποιήσει. Ο Α.Ο Χαϊδαρίου ηττήθηκε με 3-0 από τον Παναθηναϊκό Κ20 με τους «πράσινους” να είναι σαφώς πιο έτοιμη ομάδα. Άλλωστε η προετοιμασία τους ξεκίνησε στις 10 Ιουλίου, ενώ το επόμενο σαββατοκύριακο ξεκινούν και οι επίσημες υποχρεώσεις τους. Για την ομάδα μας, η εικόνα της βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, αλλά σίγουρα υπάρχει ο χρόνος για να διορθωθούν οι αδυναμίες που εμφάνισε.

Ο ΑΓΩΝΑΣ 

Ο ΑΟ Χαιδαρίου ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 11ο λεπτό χάθηκε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μουρεζίνη να περνά κάθετη πάσα στον Παληγιώργο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε από πλάγια θέση, όμως το σουτ αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα. Η συνέχεια ανήκει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αύξησε την πίεση του με αποτέλεσμα να εκμεταλλευτεί μια αδυναμία στην άμυνα μας και να σκοράρει στο 20ο λεπτό. Η ομάδα του Νίκου Παπαρούνη προσπάθησε να αντιδράσει, όμως το σουτ του Τσιρκινίδη πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Μια δεύτερη αδράνεια της άμυνας, ήταν η αιτία για το 2-0 του Παναθηναϊκού, τρία λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας, έδειξε να προσαρμόζεται καλύτερα στις συνθήκες του αγώνα (πολύ ζέστη, φυσικό χορτάρι) και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπόρεσε όμως να μετουσιώσει την υπεροχή της σε κάποιο γκολ, παρόλο που το σουτ του Μουρεζίνη στο 57ο λεπτό ήταν με καλές προϋποθέσεις, όμως πέρασε ψηλά άουτ. Με τις πολλές αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε και μοιραία οι δύο ομάδες, έψαχναν να βρουν τα «πατήματα” τους. Τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Παναθηναϊκός έφθασε σε τρίτο τέρμα με μια «στημένη” φάση.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ 

Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: (Νίκος Παπαρούνης) Μίχος, Χριστούλης, Μηλιώνης, Κλουβάτος, Ανταλής, Καρίμαλης, Τσιρκινίδης, Παληγιώργος, Σκαραμάγκος, Μουρεζίνης, Τσαγκάρης

Έπαιξαν ακόμα: Κοπανάς, Βλάχος, Θεοδώρου, Αδαμίδης, Δήμου, Λαγός, Χασιώτης, Καμπέρι, Μιχαλακέλης, Παππάς, Γκιόκα