Connect with us

stoplekto

Φιλική ήττα με 1-0 από τον Ήφαιστο τα κορίτσια του Πανελευσινιακού…

Published

on

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Ήφαιστου Περιστεριού έδωσε η γυναικεία ομάδα του Πανελευσινιακού στα πλαίσια της προετοιμασίας για το νέο πρωτάθλημα στο οποίο γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η ομάδα της Ελευσίνας έπαιξε με αρκετές απουσίες καθώς η Κληματσούδα Γεωργία βρίσκεται εκτός Αθηνών για επαγγελματικούς λόγους, η Μάλλιαρη Έφη για προσωπικούς λόγους και η Λουλούδη Καλλιόπη λόγο τραυματισμού. Το πιο άσχημο ήταν ότι στο ξεκίνημα του αγώνα δυο βασικά στελέχη της ομάδας η Κακαραντζα Ματουλα που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή καθώς και η Μελάκη Δανάη πορτιέρο της Ελευσίνας ένιωσαν τράβηγμα στον προσαγωγό και αναγκαστικά αντικαταστάθηκαν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχες μπήκαν δυνατά στο ματς πίεσαν ψηλά τις κοπέλες του Ήφαιστου και έχασαν 2,3 κλασσικές ευκαιρίες για τέρμα, Στο 5’ η Μαρίνη έξω από την περιοχή έπιασε δυνατό σουτ και η μπάλα τράνταξε το κάθετο δοκάρι .

Στο 15΄η Αποστολοπούλου ανετράπη στην περιοχή και η Βαρασσά στην εκτέλεση έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την Ελευσίνα καθώς απέκρουσε η αντίπαλος τερματοφύλακας. Λίγα λεπτά αργότερα η Αλετρά χάνει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1-0 . Στο β’ ημίχρονα καθώς είχαν γίνει και οι 2 αναγκάστηκες αλλαγές ο Ήφαιστος πίεσε ψηλά και σε μια στημένη μπάλα έκανε το 0-1 με κοντινό πλασέ της Καρδαρίδου.. Στο τελευταίο 20′ του αγώνα η Ελευσίνα βγήκε μπροστά χάνοντας και άλλες κλασσικές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τις Αλετρά , Μαρίνη , Κουλουμάση οι οποίες όμως κατέληξαν άουτ.

Η προπονήτρια της Ελευσίνας Αθηνά Ρεντούμη σε δηλώσεις  stoplekto.gr μεταξύ άλλων ανέφερε : Με στεναχωρεί το γεγονός ότι και στα 3 φιλικά που έχουν πραγματοποιηθεί υπάρχουν απουσίες και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ η ομάδα ολοκληρωμένη, κάτι που κάνει δύσκολο την ανάπτυξη και το δέσιμο της ομάδας. Και οι 2 αναγκαστικές αλλαγές της Κακαραντζα και Μελακη λόγο θέσεων αποδυνάμωσαν πολύ το σύνολο έχοντας αποτέλεσμα την μέτρια συνέχεια του παιχνιδιού. Μας λείπουν τα τρεξίματα και η ανάπτυξη στους χώρους για να βγαίνουμε με προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή. Είμαστε ακόμη στα μέσα της προετοιμασίας σε σχέση με την ομάδα του Ήφαιστου που έχει περισσότερες αναπνοές στο παιχνίδι, και πιστεύω ότι σε ένα μήνα που είναι η έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα έχει τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Επιδίωξη μου είναι η ομάδα να δώσει όσο πιο πολλά φιλικά μπορεί για να μπορέσει να βρει τα πατήματα της στο γήπεδο. Ελπίζω να αποκατασταθούν γρήγορα οι τραυματισμοί για να μπορέσει η ομάδα να δέσει καθώς το ράστερ που υπάρχει δεν είναι πολυάριθμο και κάθε απουσία στοιχίζει.

 

Πανελευσινιακός: Μελάκη Δ.(ΚοντούΕε. 46′), Καροζη Σ., Μεθενίτη Μ., Κουλουμάση Α., Καγκιά Ζ., κακαράντζα Μ.(ΝικολαιδηΕε. 17’λ.τρ), Βαρασσά Σ., Αλετρά Μ., Μαρίνη Μ., Αποστολοπουλου Σ., Τόκη Ολ.(Κοντού Κ. 60′)

Ήφαιστος : Mπορτόπα, Τσίλη, Ευγενικού, Σιώζου, Τσόνη, Πάκου, ταταλία, Μελίσση, Φινοκαλιώτη, Καρδαρίδου, Σταματοπούλου.

Έπαιξαν και οι : Στασινοπούλου, Πολίτη, Τζάνου, Μανίτα, Ναόμι, Κωσταντια, Κατσικώστα.

Γράφει ο Χ.Ντάρδας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply