Connect with us

Uncategorized

Φιλική εξάρα…στον Ήφαιστο ο Ιωνικός

Published

on

Στο πρώτο φιλικό της χρονιάς, ο Ιωνικός συνέτριψε τον Ηφαιστο με 6-0 στο γήπεδο της Νεάπολης. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, παρά το γεγονός ότι τις χωρίζει μία κατηγορία.

Ο Νίκος Φρούσος ήθελε να δώσει στους παίκτες του την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις σκληρές προπονήσεις, ενώ από την άλλη το έργο του Ηφαίστου ήταν πολύ δύσκολο, καθώς ξεκίνησε την προετοιμασία του μόλις πριν 5 ημέρες. Ο αγώνας είχε χαρακτήρα προπόνησης και για τις δύο ομάδες και διήρκησε 80 λεπτά.

Ο Νίκος Φρούσος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Παρά το γεγονός ότι ο Ηφαιστος δεν έπαιξε σκληρά, ο Ανδρεαδάκης στο 30ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου “πάγωσε” τον κόσμο στις εξέδρες, καθώς γύρισε το πόδι του. Αντικαταστάθηκε αμέσως και αύριο θα διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία από τις προπονήσεις τουλάχιστον για δύο εβδομάδες.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ιωνικος πέτυχε 6 τέρματα, είχε 4 δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι. Η ψαλίδα του σκορ άνοιξε στα τελευταία λεπτά, όπου και φάνηκε στο γήπεδο το γεγονός ότι ο Ηφαιστος δεν έχει κάνει ακόμη προετοιμασία. Αυτό που ικανοποίησε το Νίκο Φρούσο είναι ότι οι παίκτες αγωνίστηκαν σοβαρά μέχρι το τέλος και απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι είναι “πιασμένοι” από τις σκληρές προπονήσεις.

Αύριο Δευτέρα θα γίνουν ιατρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές.

ionikosfc

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply