Connect with us

8ος Όμιλος

Φιλική ισοπαλία για Ηροδοτο κόντρα στον Εργοτέλη

Published

on

Με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό τεστ που έγινε στο γήπεδο της Αλικαρνασσού το απόγευμα της Δευτέρας ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Εργοτέλη.

Ο προπονητής της κιτρινόμαυρης ομάδας, Τάκης Γκώνιας έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίκτες οι οποίοι δεν έπαιξαν βασικοί στο φιλικό της Κυριακής με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό ενώ παράλληλα χρησιμοποίησε και κάποια παιδιά από την Κ19.

Από αγωνιστικής πλευρά το παιχνίδι το οποίο είχε διάρκεια 70 λεπτών ήταν κυρίως κέντρου με λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.

Το σκορ άνοιξε στο 37’ για την ομάδα του Ηροδότου με προβολή του Γκίνη μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Φουκαράκης.

Η ομάδα μας έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφάριση στο 50’ με τον Ροβίθη το πλασέ του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 60 εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι το οποίο δόθηκε σε χέρι του Σπηλιώτη γράφοντας έτσι το τελικό 1-1.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ. Παπαματθαιάκης): Κουράκης, Παρθενιάδης, Καργιωτάκης, Σπηλιώτης, Μπιλτσάρι, Παναγιωτάκης (43’ Αργκιλέσι), Κασαπάκης, Γκίνης, Κλινάκης, Παπαδάκης, Γαρεφαλάκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τ. Γκώνιας): Χανιωτάκης (36’ Κατσιμήτρος), Κυριαλάνης (55’ Κουτσογιαννάκης), Πάττας, Δουλγεράκης, Ροβίθης, Αγγελόπουλος, Κεφαλούκος (35’ Τσοκάνι), Κατσούρι, Λυδάκης (36’ Σεραφειμίδης), Μανουσάκης, Έφορντ (45’ Λούσι).