Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φιλική νίκη για Αγία Παρασκευή

Published

on

Συνεχίζεται η προετοιμασία της μελανόλευκης ομάδα για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και βρισκόμαστε στο στάδιο όπου , η ομάδα μας δίνει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια με σκοπό ο προπονητής κ.Λευτέρης Αλεξάκης και οι συνεργάτες του να προετοιμάσουν την ομάδα όσο το δυνατό καλύτερα για τη νέα χρονιά και  να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ώστε να διορθώσουν τυχόν αδυναμίες τις υπόλοιπες μέρες.  Στην ομάδα αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε ότι υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο ρόστερ.
Ένα ακόμα από αυτά τα φιλικά προετοιμασίας έδωσε η Σάντα , με αντίπαλο την ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ την οποία και νίκησε με σκορ 3-1.
Τα γκολ για την ομάδα των βορείων προαστίων πέτυχαν : στο Α΄ ημίχρονο ο Νταουτάι ύστερα από σέντρα του Ξηντάρα έκανε από κοντά το 1-0 ,το οποίο ήταν και το σκόρ ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Τριανταφύλλου με ωραίο σουτ αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το 2-1 και ο Μπάλας με παρόμοιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό σκόρ.

Για την Σάντα αγωνίστηκαν στο Α΄ ημίχρονο οι :

Βασιλάκης , Τζίτζης, Αλευρής Α. ,Βελέντζας , Πετρίτσης ,Τσώνης , Σείτη , Καρβούνης , Ξηντάρας, Νταουτάι, Σάντρια.

Ενώ στο Β ημίχρονο αγωνίστηκαν:

Αλευρής Χ.(Γιαννόπουλος) ,  Καφετζάκης , Τριανταφύλλου, Αναγνωστόπουλος. Σταματέας , Κάππος, Τσιάμης, Γεωργίου, Σείτη (Χατζηπέτρος), Καφετζής , Μπάλας.

Τις υπόλοιπες μέρες οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά ενώ για το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά . Το Σάββατο 29 \8 με την Κύπρο Κορυδαλλού στην Αγία Παρασκευή και την Κυριακή 30\8 με τον Ήφαιστο Περιστερίου εκτός έδρας.