Connect with us

8ος Όμιλος

Φιλική νίκη για Επισκοπή

Published

on

Με σκορ 2-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό αλληλεγγύης της ομάδας της Επισκοπής η οποία αναδείχθηκε νικήτρια χάρη στο γκολ-πέναλτι του Νίκου Κατσικοκέρη με εκτέλεση πέναλτι από το 37’ και το γκολ-φάουλ του Στάθη Νάκα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 91’.

Ο αγώνας του οποίου τα έσοδα διατίθενται στους πυρόπληκτους, συγκέντρωσε κάτι παραπάνω από 200 φίλους του ποδοσφαίρου που έδειξαν την συμπαράσταση στους ανθρώπους της Ανατολικής Αττικής που αυτό το διάστημα, είτε έχουν μείνει άστεγοι, είτε έχουν καταστραφεί σε μεγάλο ποσοστό οι περιουσίες τους.

Αγωνιστικά, ήταν το πρώτο τεστ της ομάδας της Επισκοπής κόντρα στη νεανική του ΟΦΗ.
Συμπεράσματα πολλά δεν μπορούν να βγουν υπό την έννοια ότι ο κόουτς της ομάδας αλλά και ο κ. Πατεμτζής χρησιμοποίησαν από δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο αλλά και κάποιους ποδοσφαιριστές που τελούν υπό δοκιμή.

Ο Γιώργος Λυρώνης χρησιμοποίησε ένα κράμα παλιών και νέων στο Α’ ημίχρονο. Η ομάδα μας είχε κίνηση, πίεσε τον ΟΦΗ κι έφτιαξε τρεις μεγάλες ευκαιρίες έτσι όπως προφανώς τις οραματίζεται ο κόουτς όμως, το γκολ δεν ήρθε λόγω του ότι οι του ΟΦΗ έκοβαν σχεδόν πάνω στη γραμμή.

Αμυντικά η Επισκοπή ανησύχησε μονάχα από ένα σουτ στα μέσα του β΄ ημιχρόνου.

Το φιλικό αυτό βέβαια ήταν το πρώτο για την ομάδα μας οπότε και τα πόδια έδειξαν βαριά (οι προπονήσεις είναι διπλές αυτές τις μέρες) ενώ και η ζέστη για μία ακόμη φορά ήταν έντονη.

Το ματς:
Στο 12’ από το κόψιμο του Πήλιου στον Κατσικοκέρη, ο Μακριδάκης έκοψε με τάκλιν πριν ο φορ της ομάδας μας χριστεί σκόρερ.
Στο 28’ ο Φοβάκης βγήκε από δεξιά έκοψε επικίνδυνα στον Πήλιο που σούταρε με δύναμη από κοντά με αποτέλεσμα ο Δολαψάκης να διώξει πάνω στη γραμμή.
Στο 30’ το απευθείας φάουλ του Σερβιλάκη μπλόκαρε ο Σηφάκης.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0: Στο 37’ ο Μαρινάκης ανέτρεψε τον Βασίλη Φοβάκη εντός περιοχής και ο κ. Σταυρουλάκης καταλόγισε το
πέναλτι. Ο Νίκος Κατσικοκέρης με ψύχραιμο τρόπο πλάσαρε στη γωνία ανοίγοντας λογαριασμό στα φετινά του τέρματα.
Δυνατό διαγώνιο σουτ του Μαρκιδάκη, η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 50’ η κεφαλιά του Έρι Ματαραγκάσι έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 52’ ο Βαρότσης βγήκε τετ-ατ-τετ με τον Αγγελάκη με τον πορτιέρο του ΟΦΗ να αποκρούει σωτήρια.

Στο 67’ το σουτ του Κουράκη έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γκαβρίλοβιτς.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 2-0: Στο 91’ ο Στάθης Νάκας με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Αγγελάκη!

Η διαιτησία: Σταυρουλάκης Ρ., Δασκαλομαρκάκης, Καψαλάκης (Η διαιτησία όπως και ο γιατρός αγώνα δεν είχαν εξοδολόγιο προκειμένου να διευκολύνουν την συγκέντρωση περισσοτέρων χρημάτων για τους πληγέντες της Ανατολικής Αττικής..
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Λυρώνης): Κελαϊδής (30’ Νικηφόρος, 60’ Γκαβρίλοβιτς, 83’ Μανιαδάκης), Σουμπασάκης, Σερβιλάκης, Σέχου, Ρούσσης, Χαλκιαδάκης, Φοβάκης,  Κατσικοκέρης, Σαββίδης, Τσικουδάκης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Νάκας, Αντωνόπουλος, Γεωργούλης, Μποτωνάκης, Κεσίδης, Λουμπάκης, Έρι Ματαραγκάσι, Μανωλακάκης, Βαρότσης (υπό δοκιμή), Τσελεπής (υπό δοκιμή), (67’ Πεγκλής (υπό δοκιμή).
ΟΦΗ (Πατεμτζής): Σηφάκης, Δολαψάκης, Μαρκιδάκης, Περδίκης, Λαγουδάκης, Μαρινάκης, Καλαϊτζάκης, Σουρνάκης, Κουράκης, Παπιομίοτογλου, Αζίζ. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι:  Αγγελάκης, Ζερβάκης, Ψαρράς, Γκουβής, Κουρίνος, Βρεττός, Τζωρτζάκης, Ξενοκτιστάκης,. Μεντουδάκης, Μπελαδάκης, Κοκολογιάννης,

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply