Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φιλική νίκη και στο Περιστέρι ο Νικολακάκης

Published

on

Μετά το 5-0 κόντρα στα Πετράλωνα, ο Νικολακάκης πέρασε νικηφόρα με 2-0 από το Περιστέρι κόντρα στον τοπικό Όμιλο σε φιλική αναμέτρηση. Οι ‘κυανόλευκοι’ βελτιώνονται συνεχώς, δίνουν ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά και δείχνουν ότι δεν θα έχουν ρόλο κομπάρσου στο φετινό πρωτάθλημα της Ανατολικής Αττικής. Από την άλλη πλευρά, οι ‘ροσσονέρι’ έδειξαν ξανά καλά αμυντικά στοιχεία, όμως επιθετικά υστερούν καθώς ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές. Παρόλα αυτά, ο χρόνος είναι με το μέρος τους ώστε η εικόνα να αντιστραφεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Μουκάνης στο 37′ έπειτα από ασυνεννοησία Λαγκαδινού-Αργυρού και ο Γάλλος Ζενέμ μετά από φάουλ κοντά στο σημείο του πλαγίου.

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Ιατρούδης, Γουβαλάρης, Καζιάνης, Μπούσκος (ΥΔ), Λαγκαδινός, Αργυρός, Χέλμης, Τσίγκος, Μπούζας Θ., Γεωργίου (ΥΔ). Στο Β’ μισό έπαιξαν και οι: Λιαγκόζης (46′), Κούτρης (46′), Βασιλείου (60′), Μπούζας Γ. (60′), Αννιτσάκης (60′), Τσιτιμάκης (ΥΔ) (60′), Αγγελόπουλος (60′), Τσαλγιτζόπουλος (60′).

Νικολακάκης (Τάκης Μανδραφλής): Κολλιάκης, Πανίδης, Δημάκης, Τσαπανίδης, Νίκας, Πιτσούνης, Παπιδάκης, Καρέλης, Ζενέμ, Σκούρας, Δαμιανίδης. – Έπαιξαν και οι: Θεοφανίδης, Μητσέας, Δαφνάς, Νταγιάντας (ΥΔ), Μουράτογλου, Χρήστου, Σταύρος, Μουκάνης.