Connect with us

Uncategorized

Φιλική νίκη με 2-0 για τον Ατρόμητο Πειραιά(video) – Απέκτησε Λιώνη

Published

on

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες στο γήπεδο του Ρέντη ο Ατρόμητος Πειραιά επιβλήθηκε με 2-0 επί του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων. Η ομάδα του Σταύρου Ηλιόπουλου συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του αγώνα επικράτησε της αντιπάλου του  με τέρματα του Σελερίδη.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στο α’ μέρος και μάλιστα έχασαν και σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν τέρμα.

Ατρόμητος Πειραιά (Σταύρος Ηλιούπολος): Θωμόπουλος, Μπέλιας, Γαβαλάς, Κρητικός, Μαζαράκης, Νταλάκος, Πέρρος, Λοϊζίδης, Δανάσης, Μανουλίδης, Μυλωνάς.Πνευματικός, Κεσανίδης, Σταθουλόπουλος, Νάστος, Πολυχρονίδης, Λιαγκόζης, Κυραννός, Νικολής, Γκίκας, Αγγέλου, Ράπτης, Αγουρσαλίδης, Θανασίας, Τομάζος και Σελερίδης.

 

Oλυμπιακός: Αργυρόπουλος(Σταυριανουδάκης),Τόμπρος,Μπαλτιμάς,ΤομπουλίδηςΠαπαδόπουλος,Μπουζη,(Πετρόπουλος)(Δούκας),Μπεκατωρος(Ευαγγελάτος),Φευγας,Γερακάρης,Ρεζτσοβ(Λομυ),NτιοπΤεννές,Τζίμας,Σταμουλόπουλος

 

**Αξίζει να σημειώσουμε ότι  η ομάδα των Καμινίων απέκτησε τον τερματοφύλακα Κώστα Λιώνη που την περσινή σεζόν αγωνίζονταν με τα χρώματα του ΑΟ Γλυφάδας . Αυτή μάλλον δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Σταύρου Ηλιόπουλου καθώς ο σύλλογος κινείται και για την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών που αν αποκτηθούν θα προκαλέσουν αίσθηση καθώς πρόκειται για ονόματα με εμπειρίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply