Connect with us

5ος Όμιλος

Φιλική νίκη ο ΑΟΤ Αλίμου, 3-0 τον Περαμαϊκό

Published

on

Παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο ο ΑΟΤ Αλίμου επικράτησε φιλική αναμέτρηση του Περαμαϊκού με 3-0, σε ματς που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με την Πεύκη την ερχόμενη εβδομάδα. Από το αντίπερα στρατόπεδο, ο Γιώργος Παπακαλοδούκας είχε την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είχαν αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι τώρα. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Σαγανάς, Σαπαλίδης και Καϊδος. Για τους ”μπλε” δεν αγωνίστηκαν οι Μπότος Αθανασόπουλος, Νικολάου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Καραμέρης που ταλαιπωρείται από ίωση.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπήτας) Μπότος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Δάρρας, Γαρβιήλ, Γούλας ,Μανωλιάδης, Μπραντάν, Σαγανάς, Σαπαλίδης, Καλιπολλίτης. Στο β’ μέρος χρησιμοποιήθηκαν Ζώγκος, Καϊδος, Δρυμούσης, Πέττας, Μπούκουρης, Σταθακόπουλος, Τουγουντζόγλου.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Γιώργος Παπακαλοδούκας) Γιώργος Πίπερης Χατζηγιαννάκος, Χάλαρης, Ιατρού, Σαμαράς, Νταλάκος, Τοπάλι, Σιδέρης, Κακλαμάνος, Σεβάι, Ανδριαννόπουλος. Στο β’ μέρος έπαιξαν Λαπατάς, Κωνσταντίνου, Δημγκιόκας, Λαμπρινάτος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply