Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φιλική νίκη ο Θρασύβουλος κόντρα στην Ειρήνη Πετρούπολης

Published

on

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Φυλής ο Θρασύβουλος νίκησε την Ειρήνη Πετρούπολης με 1-0. Η ομάδα του Γιώργου Ανανιάδη παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα καθώς τρεις προσπάθειες των Λουκά στο 60’, Κατσίκη Γ. στο 78’ και Μπρέμπου στο 80’ κατέληξαν στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Το τέρμα της νίκης των γηπεδούχων σημείωσε ο Γιάννης Κατσίκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από 30 μέτρα στο 78’. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Κουνάδης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια σε ένα δύσκολο φιλικό για τους παίκτες του. Μάλιστα, ο ίδιος θεωρεί ότι το συγκρότημα του θα μπορούσε να ‘χτυπήσει’ τον αγώνα. Επόμενη δοκιμασία για τους ‘κυανοκίτρινους’ κόντρα στον Αστέρα Νίκαιας σε μία εβδομάδα.

Θρασύβουλος (Γιώργος Ανανιάδης): Τζωρτζινάκης, Δήμας, Νασάι, Ρόδης Λ.,Τζώνη, Ρόδης Δ, Κατσίκης Γ, Καψάλας, Σκαματζούρας, Μπρέμπος, Λαζαρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Κούρλος, Λουκάς, Μπαρτόκ, Μερκούρι, Περιστέρης, Σφακιανάκης, Βαρθαλίτης

Ειρήνη (Νίκος Κουνάδης): Μουζάκης (46′ Γελάρδος, 78′ Αμάραντος), Βλαχόπουλος (46′ Μπίτζας), Κοτσέκου (20′ λ.τρ. Λαμπράκος), Δαρδαμάνης, Χαρισάκης (70′ Λαβρεντίεβ), Παπαδόπουλος Γ. (46′ Κατσίπης), Τσολάνης, Γουδέλης (65′ Μούτσας), Μαντινιώτης, Σπυρόπουλος, Τζαμαλής. Μετά το 78′ πέρασαν και οι Κούλλα, Θώδας, Ασφής, Παπάς, Παπαθανασίου.