Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Φιλική νίκη ο Μεγαρικός επί του Μανδραϊκού

Published

on

Από το ΔΣ του Μεγαρικού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Θετικά συμπεράσματα έβγαλε ο προπονητής του Μεγαρικού Ζήσης Ζήκος, στο πρώτο φιλικό της ομάδας με την ομάδα του Μανδραϊκού το Σάββατο 20-08-2022 στο γήπεδο της Νέας Περάμου.

Με δύο γκολ των Φουρνάρη με απευθείας φάουλ και Δρυμούση με διαγώνιο σουτ από ασίστ του Δουμένη, πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα εντός έδρας. Ο προπονητής χρησιμοποίησε όλο το ρόστερ που είχε διαθέσιμο, προκειμένου να χαράξει το πλάνο του.

Σημαντικό είναι να σημειώσουμε πως στο δεύτερο ημίχρονο για 35′ έπαιξαν και παιδιά της μεγάλης Ακαδημίας που προέκυψε από την συνεργασία του Μεγαρικού και της σχολής Ολυμπιακού Μεγάρων, (ένας γεν. 2007, δύο γεν. 2004 και πέντε γεν. 2006).
Έτσι από νωρίς φαίνεται ο σκοπός της ομάδας μας, που δεν είναι άλλος από το να προωθήσουμε τα δικά μας παιδιά στην αντρική ομάδα.

Η σύνθεση της ομάδας όπως προέκυψε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ:
(ΖΗΣΗΣ Ζ.): ΧΟΝΤΟΣ Δ. , ΧΑΝΤΗΣ ΧΡ. , ΔΡΥΜΟΥΣΗΣ Π. , ΧΙΩΤΗΣ Γ. , ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ Σ. , ΠΕΠΠΑΣ Α. , ΚΑΛΕΜΙ Ρ. , ΚΑΣΤΑΝΗΣ ΑΘ. , ΚΩΝΣΤΑΣ Κ., ΚΟΡΜΑΛΗΣ Α., ΦΡΥΓΑΝΑΣ Π.

Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι:

ΠΟΡΑΝΙΔΗΣ, ΓΚΙΝΗΣ, ΣΥΡΙΑΝΟΣ, ΕΛΕΖΙ Σ. (2006), ΔΟΥΜΕΝΗΣ (2006), ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΣ (2004), ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ (2006), ΜΠΑΛΗΣ (2006), ΚΕΛΛΗΣ (2007), ΜΑΛΓΚΕΝΟ (2006), ΔΡΥΜΟΥΣΗΣ (2004)

Μια ομάδα-μια ακαδημία-μια οικογένεια
Πάμε ξανά όλοι μαζί… Α. Σ. Μεγαρικός”.