Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Φιλική νίκη στο Μπογιάτι για Κορωπί..

Published

on

Ξεκίνημα με νίκη στα φιλικά για Α.Ο.Κ. Χθες το απόγευμα στο Μπογιάτι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και στον Α.Ο ΄΄ΚΟΡΩΠΙ΄΄ με νικητή τη φιλοξενούμενη ομάδα με σκορ 3-2 Παρότι είναι αρχή ακόμα έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ και χαμένες ευκαιρίες και στις δύο εστίες. Το σκορ άνοιξε στο 16 ΄ το Κορωπί με εξ επαφής κεφαλιά του Ντούνη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πάντου. Στο 24 ΄ και 31 ΄ ο τερματοφύλακας Παπαθεοδώρου πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις σε εξ επαφής σουτ των αντιπάλων κρατώντας το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52 ΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το εκτέλεσε ο Νικολάου απέκρουσε ο Κονδυλόπουλος αλλά στη επαναφορά ο ίδιος παίχτης ισοφάρισε σε 1-1. Την ολική ανατροπή πέτυχαν οι γηπεδούχοι με τον Τσουμάνη στο 56 ΄ Το Κορωπί όμως δεν τα παράτησε και αφού πρώτα στο 59 ΄ μετά από καταπληκτική μπαλιά του Ντεντόπουλου ο Πάντου ισοφάρισε σε 2-2 ήρθε ο Τσαπαρής και με πλασέ από πολύ πλάγια εκμεταλλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Ανδρεάδη και διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Ο Προπονητής Αντώνης Καρπούζας χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεσή του και έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή τους.

Το Κορωπί ξεκίνησε με τους Παπαθεοδώρου, Φύτρο, Πάντου, Πριονίδη, Ντούνη, Ντεντόπουλο, Γαλάνη, Κοκίνη, Θεοφάνους, Ανδρεάδη, Παπαδόπουλο, έπαιξαν επίσης και οι Κονδυλόπουλος, Σπηλιόπουλος, Τσαπαρής, Χοντάϊ, Μπανάϊ, Αγγελής, Μπονές, Γούλας, Τσαουσάι, Παππάς.

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αλεξανδρής και το Δ.Σ του Α.Ο ΄΄ΚΟΡΩΠΙ΄΄ ευχαριστούν τον πρόεδρο Λαμπατατζή και το Δ.Σ του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου για την άψογη φιλοξενία τους.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply