Connect with us

slideshow

Φιλική νίκη στο Όσλο

Published

on

Τη νίκη με σκορ 3-2 πέτυχε η Εθνική μας ομάδα, απέναντι στη Νορβηγία σε αγώνα που έγινε στο Όσλο. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος, μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο και άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με σέντρα σουτ του Βασίλη Τοροσίδη. Τέσσερα λεπτά μετά η Ελλάδα μας διπλασίασε τα τέρματα της μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση των Σκανδιναβών ήταν άμεση, καθώς στο 13′ ο Χανγκελαντ σημείωσε το 2-1. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο, η κεφαλιά του Αμντελάουε στο 38′ κατέληξε στο δοκάρι. Έτσι, η “Γαλανόλευκη” πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος οι Έλληνες ποδοσφαιριστές σημείωσαν και τρίτο τέρμα στο 56′ με τον Κώστα Μήτρογλου, να πετυχαίνει γκολ με σουτ βολ πλανέ. Πραγματικά αυτό το γκολ ήταν ένα από τα καλύτερα τέρματα του 24χρονου φορ. Από εκεί και πέρα, το μόνο που κατάφεραν οι Νορβηγοί ήταν να μειώσουν με τον Ρισέ στο 75′.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

 

Νορβηγία: Γιαρστάιν, Χέγκλι, Ντεμίντοφ, Χάνγκελαντ, Ρίσε, Χένρικσεν, Νορτβάιτ, Άμπντελάου, Ελγιονούσι, Πέντερσεν, Χούσεκλεπ.

 

Ελλάδα: Καρνέζη, Τοροσίδη (46′ Βύντρα), Σπυρόπουλο, Κυρ. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Κατσουράνη, Τζιόλη, Μανιάτη (46′ Νίνης), Σαμαρά (46′ Μήτρογλου), Σαλπιγγίδη και Φορτούνη.

 

Που κρίθηκε ο αγώνας

 

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα της Ελλάδας, που κατάφερε στα πρώτα έντεκα λεπτά να πάρει το προβάδισμα με σκορ 2-0 βάζοντας τις σωστές βάσεις για τη νίκη. Έτσι, οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος, έδειξαν πως είναι έτοιμοι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2014 στην Βραζιλία.

 

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply