Connect with us

3ος Όμιλος

Φιλική νίκη του Παναργειακού στου Ζωγράφου

Published

on

Δυνατό τεστ έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στου Ζωγράφου με τον Παναργειακό να παίρνει τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Ηλυσιακό. Αμφότεροι οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα πρόσωπα και σχήματα λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι λύκοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και κατάφεραν να επικρατήσουν χάρις σε γκολ του νέο μεταγραφικού αποκτήματος, Γιάννη Σιμώση στο 76’. Από το αντίπερα, στρατόπεδο το συγκρότημα του Γιώργου Χερίδη δημιούργησε φάσεις μπροστά από την εστία ωστόσο υστέρησε στην τελική προσπάθεια.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Χερίδης) Σηφάκης, Μητσόπουλος, Χατζηγιαννάκος, Παραράς, Παπαδόπουλος, Φλέγγας, Γκόμπλιας, Χίος, Στρίγγας, Φούντας, Καραϊνδρος. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Τζώρτζης, Σεβίγια, Γκούτσιος, Θαναηλάκης, Λαλαούνης, Κατσαρός, Παπασωτηρίου.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ντε Σοουζα Λουτσιάνο) Κατσαούνης, Κουκούλης, Καλαγκάνης, Νίκολιτς, Κρίμνιατς, Λιόσης, Παπαίωάννου, Αγγελόπουλος, Μπρέσκα, Μπίτζης, Καρούτης. Έπαιξαν ακόμη οι Ρότα, Έτοφ, Σιμώσης, Λιόσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply