Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φιλική πεντάρα στην Νέα Ιωνία το Χαλάνδρι

Published

on

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε το Χαλάνδρι που επικράτησε με το εκκωφαντικό 5-1 εντός έδρας της Νέας Ιωνίας. Οι παίκτες του Τάσου Δημητρίου ήταν ασταμάτητοι, έδειξαν να αφήνουν πίσω τους την κούραση των διπλών προπονήσεων και σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Παρά την εμφάνιση, τους ‘πράσινους’ ικανοποίησε και το σκορ αφού διαμορφώθηκε κόντρα σε μια ομάδα που προήλθε από την Γ’ Εθνική. Αντίθετα, ο Γιώργος Καρατζάς είδε για άλλη μια φορά την κούραση να προδίδει τους παίκτες του, οι οποίοι έδειξαν παράλληλα καλά στοιχεία. Ο τεχνικός των ‘κυανοκίτρινων’ στερήθηκε τους Ζυγούρη, Μιχαλάρη, Παναγιωτόπουλο και Μάτεση ενώ παρατήρησε ορισμένα κενά, τα οποία θα προσπαθήσει με την διοίκηση να τα καλύψουν. Για την ιστορία, το 2-0 του πρώτου μέρους διαμορφώθηκε από γκολ των Πατσιαβούρα και Τρυφιάτη ενώ στο 3′ ο Νησαριώτης αστόχησε σε πέναλτι. Στο δεύτερο μισό, οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν ρυθμό και έφτασαν τα πέντε τέρματα χάρις τους Γιάννη Γούλα, δις, και Καγιώργη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν μόνο σε 2-1 με πέναλτι του Σικόλα λίγο μετά την σέντρα της επανάληψης.

Χαλάνδρι (Τάσος Δημητρίου): Κατσιούλης Φ., Μερτής, Χατζηγρυπάρης, Καλογήρου, Καρακάσης, Λειβαρτζινός, Τσίτσαρης, Κανέλλος, Κατσιούλης Α., Πατσιαβούρας, Τρυφιάτης. Στο Β’ μέρος μπήκαν: Γούλας Κ., Λαζάρου, Θανόπουλος, Ντούτσης, Σκιαδάς, Μαυρουδής, Γούλας Γ., Καγιώργης, Σκούμας.

Νέα Ιωνία (Γιώργος Καρατζάς): Ξενάκης, Τσιγκρικάς, Καψιόχας (46′ Ζιάι), Ταράτσας (60′ Χρούσης), Ξένος (70′ Βογάτσας Β.), Βογάτσας Κ., Σικόλας (80′ Κουτσιούμπας), Πρισιμιτζής, Νησαριώτης (65′ Βεζύρης), Γεωργόπουλος (80′ Βουτσινός), Κόκκινος (46′ Τριάντης).