Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΦΙΛΙΚΟ: Αγ. Ελεούσα-Προοδευτική 0-2

Published

on

Δυνατό τεστ έδωσε την περασμένη Τρίτη η Προοδευτική στο γήπεδο των Ορυζομύλων επικρατώντας σε φιλικό παιχνίδι με 2-0 της Αγίας Ελεούσας. Το συγκρότημα του Βασίλη Σπάθα είχε πολύ καλή εικόνα κυρίως στην επανάληψη όπου έβγαλε φάσεις και απείλησε αρκετές φορές την αντίπαλη εστία. Αντίθετα, η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη στάθηκε εξαιρετικά στο α’ μέρος δημιουργώντας αρκετές φάσεις για γκολ μπροστά από την εστία του Μένιου. Τα τέρματα που έκριναν τον αγώνα σημείωσαν οι Φασουλής και Θεοδωρίδης για την ‘Προο’ η οποία δείχνει ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Αλβέρτος Παπαδάκης) Παναγιώτου Καζάλας, Κακαβάς, Βατιστας, Πλακάς Τσολάκογλου, Πολυκρέτης, Κλωνάρης, Ρούσσος, Καλογερής, Λαναρας. Έπαιξαν ακόμη οι Ζούκας, Μουστάκης Μιχελης, Μπούσης. Μωυσιάδης, Μπάρμπας.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Βασίλης Σπάθας) Μένιος, Κουσουρής, Σαμαράς, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μπελέρης, Ανδράλας, Γιακούμπι, Δηλαβέρης, Τουρνάς, Ποτουρίδης. Στο β’ μέρος έπαιξαν Αρκούδας, Ξυγκάκης, Ματίας, Γκάμπριελ, Φασύλης, Ζελέκου.