Connect with us

4ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: ΟΦΗ-Ερμής Ζωνιανων 1-1

Published

on

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε ο Ερμής Ζωνιανών με τον ΟΦΗ, στο φιλικό που έγινε στο ΒΑΚ, παρουσία αρκετών φιλάθλων. Ο Ερμής, ικανοποίησε με τη σημερινή του εμφάνιση, απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, και οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το συγκρότημα του Μανόλη Παπαματθαιάκη παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένο και μάλιστα στο 63′ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ έπειτα από όμορφη μπαλιά του Μπεκατώρου, όταν ο Χίζι στην πορεία, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι ασπρόμαυροι, ισοφάρισαν στο 81′ με όμορφο διαγώνιο σουτ του Κουσίδη.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού:
18′ Καλό μακρινό σουτ του Γκούμα, λίγο άουτ
42′ Σέντρα Μπεκατώρου από αριστερά, ο Ραπτάκης παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, όμως ο Κασμερίδης μάζεψε
43′ Κάθετη πάσα από το Τζέκο στο Μαραθιανό ο οποίος πλάσαρε, η μπάλα πέρασε από τον Καρακούτση και ο Κορτσινίδης έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή
45′ Ευκαιρία για τον Ερμή, κόρνερ, ο Μπριλάκης πιάνει την κεφαλιά, και ο Τζανής σούταρε με δύναμ ηόμως έστειλε τη μπάλα άουτ
63′ Ο Κατσικοκέρης έπαιξε το ένα-δύο με το Μπεκατώρο, ο δεύτερος επιχείρησε γύρισμα στην περιοχή, και ο Χίζι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 0-1 για τον Ερμή.
74′ Πολύ καλό σουτ από τον Κουσίδη, η μπάλα «έγλειψε» το οριζόντιο και πέρασε άουτ
81′ Ο ΟΦΗ ισοφαρίζει με τρομερό διαγώνιο σουτ του Κουσίδη σε 1-1!
82′ Κούρσα του Μπεκατώρου, πάσα στο Στρατήγη ο οποίος έπιασε το σουτ με τη μια, και ο Κασμερίδης με τα ακροδάχτυλα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
85′ Κεφαλιά του Πέντσα, μπλόκαρε ο Καρακούτσης
89′ Σουτ του Στρατήγη μέσα από την περιοχή, λίγο άουτ!
ΟΦΗ: Κασμερίδης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Ραπτάκης (79′ Φαζός), Μπάμπης (46′ Καναβέτας) Πυθαρούλης (63′ Χίζι), Γκούμας, Φραγκουλάκης, Τζέκος (46′ Πέντσας), Μαραθιανός (58′ Παπατζίκος), Κουσίδης
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης (60′ Μποχώνης), Μπριλάκης (60′ Ανυφαντάκης), Σταθόγλου, Τζανής, Μπέρκης (51′ Ταβλαδωράκης), Πλουσής Δ., Μπεκατώρος, Μπαστάνης (51′ Σκουτέλης), Κατσικοκέρης (75′ Στρατήγης)
Διαιτητής: Κουναλάκης Γιώργος
Βοηθοί: Σταυρακάκη Νατάσα, Σφακιανάκης Μιχάλης