Connect with us

3ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: Παναρκαδικός-Αστέρας Κ20 3-0

Published

on

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Παναρκαδικού και της ομάδας Νέων Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης με τους πράσινους να επικρατούν με 3-0 σε ένα παιχνίδι που ήταν ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα.

 

Στο γήπεδο του Παναρκαδικού για μία ακόμα φορά βρέθηκαν μέλη της διοίκησης του Αστέρα και πιο συγκεκριμένα ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης κ. Γιάννης Καυμενάκης, ο πρόεδρος της Super League και της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Γιώργος Μποροβήλος, ο β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Δημήτρης Μποροβήλος, μέλη του προπονητικού τιμ όπως ο προπονητής της ομάδας κ. Στάικος Βεργέτης και ο προπονητής τερματοφυλάκων του Αστέρα κ. Γιώργος Μουντάκης αλλά και ποδοσφαιριστές της αρκαδικής ομάδας όπως οι Αργεντινοί Ιγκλέσιας, Μάσα Νίκο Φερνάντεζ αλλά καιμ ο Έλληνας πορτιέρο Γίωργος Μπαντής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το αποτέλεσμα και το σκορ και για τις δύο ομάδες περνά σε δεύτερη μοίρα την δεδομένη χρονική στιγμή καθώς αυτό που μετρά είναι η αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Γιώργος Αντωνόπουλος και Μίλαν Πάβλοβιτς δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα και έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα για τους τομείς βελτίωσης που θα πρέπει να επικεντρωθούν στην συνέχεια της προετοιμασίας.

Παναρκαδικός και η ομάδα Νέων της Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης προσπάθησαν να βγάλουν στο χορτάρι πράγματα που δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις και έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και πως παιχνίδι με το παιχνίδι αποκτούν μεγαλήτερη συνοχή και ομοιογένεια σαν ομάδες.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το τριφύλλι να προηγείται με 2-0 στο σκορ με τα τέρματα τουΓαρυφαλλόπουλου στο 25’ και του Σαλαπάτα ένα λεπτό μετά. Στην επανάληψη οι δύο προπονητές άλλαξαν τις ενδεκάδες τους με τον Παναρκαδικό ωστόσο να βρίσκει για τρίτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τσόφλιο στο 90’ για το τελικό 3-0.

arcadiasports.gr