Connect with us

3ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: Παναρκαδικός-Σπάρτη 1-0 (Video)

Published

on

Θετικό το πρώτο τεστ του Παναρκαδικού στο γήπεδό του ενόψει της νέας σεζόν. Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 1-0 της Σπάρτης και έδειξαν ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο με φόντο το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Στο πρώτο ημίχρονο το “τριφύλλι” μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε νωρίς νωρίς να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα στο 14′ με τον Χρήστου. Ο νεαρός επιθετικός κινήθηκε από τα αριστερά και με ένα καταπληκτικό σουτ εντός έγραψε το 1-0 το οποίο έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες αποσυντόνισαν τον ρυθμό της αναμέτρησης. Η ΑΕ Σπάρτη πίεσε περισσότερο για το γκολ της ισοφάρισης και έφτασε μία ανάσα από αυτό στο 82′. Συγκεκριμένα με τον Ραχίμ ο οποίος με πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ν. Αγγελάκος (ΣΔΠ Αρκαδίας), με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργακόπουλο, Χαραλαμπόπουλο.

 

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

 

B’ Ημίχρονο:

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με τον Παναρκαδικό να επικρατεί με 1-0 στην φιλική αναμέτρηση επί της Σπάρτης!

 88′ Mακρινό σουτ του Ραχίμ, δεν ανησυχεί ο Μάνος!

86′ Λάθος του Μπίσσια στον χώρο της άμυνας, κερδίζει ο Μπεγλετζής ωστόσο βγαίνει ο Μάνος και μπλοκάρει την μπάλα.

 82′ Πολύ δυνατό σουτ του Ραχίμ εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Παναρκαδικού και καταλήγει άουτ!

 77′ Ο Χατζόπουλος εκτέλεσε φάουλ, γέμισμα του Κότσιρα, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και καταλήγει άουτ!

71′ Νέα αλλαγή τερματοφύλακα για τον Παναρκαδικό: Ο Ανδρέας Μάνος πέρασε στην θέση του Μανέλη.

70′ O Γαρυφαλλόπουλος μπήκε στην μεγάλη περιοχή, ύστερα από όμορφη κάθετη πάσα του Κότσιρα, ωστόσο ο πρώτος καθυστέρησε με αποτέλεσμα ο Γκαλίτσιος να απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ!

67′ Σουτ του Κότσιρα, η μπάλα περνάει εκτός!

 65′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Σπάρτη: Ο Καλογέρης με σουτ εντός μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Παναρκαδικού!

60‘Οι Σταθουλόπουλος, Μπίσσιας, Ίγκο (Βραζιλιάνος υπό δοκιμή) πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο για τον Παναρκαδικό.

 57′ Καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Σπάρτη…

 55′ Φάουλ από τα δεξιά για την Σπάρτη. Ο Ραχίμ εκτελεί χαμηλά, απομακρύνουν οι γηπεδούχοι…

52′ Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι: Ηλιόπουλος, Ραχίμ, Μπιταξής, Μπακιρτζίδης, Γιώργος Αναστασάκος, Μπεγλετζής, Δρακάκης, Τσούβαλης για την ΑΕ Σπάρτη.

-Με 4-2-3-1 αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναρκαδικός: Μανέλης, Μπεντεβής, Χατζόπουλος, Μηλιώτης, Αρώνης, Βελισσάρης, Πετρόπουλος, Κότσιρας, Καδάς, Γαρυφαλλόπουλος, Ντιόγκο

-Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

 

Α’ Ημίχρονο:

 45′ Ολοκληρώνεται το πρώτο ημίχρονο με τον Παναρκαδικό να προηγείται με 1-0, χάρις στο γκολ του Χρήστου από το 14ο λεπτό…

 43′ Σέντρα του Καδά από τα δεξιά, δεν προλαβαίνει ο Μπεντεβής στο δεύτερο δοκάρι της ΑΕ Σπάρτης και η μπάλα περνάει άουτ…

41′ Φάουλ του Κατσίκη στον Μπούτα, εκτός μεγάλης περιοχής από τα αριστερά. Ο Μέλλος εκτελεί, δεν προλαβαίνει ο Τσόφλιος.

 41′ Ωραία μπαλιά του Μπεντεβή προς τον Μέλλο, βγαίνει και μαζεύει ο Τσέλιος!

 39′ Νέα αλλαγή για Παναρκαδικό: Ο Γιώργος Μανέλης αντικαθιστά τον Σωτήρη Ψυχογιό.

 37′ Φάουλ για την ΑΕ Σπάρτη εκτός μεγάλης περιοχής σε καλή θέση. Ο Λιονάκης εκτελεί, διώχνει στην γωνία ο Ψυχογιός!

 35′ Κεφαλιά του Αναστασάκου εντός μεγάλης περιοχής ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Καστριτσέας απομακρύνει σε κόρνερ…

33′ Τριπλή αλλαγή για τον Παναρκαδικό: Οι Καδάς, Μπεντεβής και Αρώνης περνούν στις θέσεις των Χρήστου, Κυριακόπουλου και Αρδάμη.

30′ Ο Χαλίλι βρέθηκε μόνος του εντός μεγάλης περιοχής με τον Ψυχογιό με τον τελευταίο να απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ!

24′ Ο Μέλλος εκτελεί κόρνερ, βγαίνει και μαζεύει ο Τσέλλιος…

15′ Γύρισμα του Χρήστου από τα αριστερά, δεν προλαβαίνει σε πρώτο χρόνο ο Σαλαπάτας και στην συνέχεια, ο Μέλλος εντός μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων!

 14′ ΓΚΟΟΟΛ 1-0 !!! Ο Χρήστου ανοίγει το σκορ και με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της ΑΕ Σπάρτης!

 11′ Φάουλ για την ΑΕ Σπάρτη, εκτός μεγάλης περιοχής από τα αριστερά. Ο Καλογέρης εκτελεί απευθείας, ωστόσο του σουτ του Χαλίλι στέλνει την μπάλα άουτ…

 7′ Φάουλ για τον Παναρκαδικό: Ο Μέλλος εκτελεί, απομακρύνουν οι φιλοξενούμενοι σε κόρνερ. Ο Μέλλος εκτελεί, η κεφαλιά του Σαλαπάτα στο δεύτερο δοκάρι στέλνει την μπάλα άουτ…

5′ Ωραία μπαλιά του Μέλλου, στον Τσόφλιο, προλαβαίνει τελευταία στιγμή ο Σπηλιωτόπουλος και απομακρύνει…

3′ Μέλλος εκτελεί κόρνερ για τον Παναρκαδικό, απομακρύνουν οι αμυντικοί της Σπάρτης…

-Άρχισε η αναμέτρηση.

 

 Παραλειπόμενα:

-Περίπου στα 400 άτομα, βρίσκονται στο γήπεδο της Αγίου Κωνσταντίνου…

-Στο γήπεδο της Αγίου Κωνσταντίνου βρίσκονται ο εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα κ. Γιάννης Καϋμενάκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Κενές, ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας  κ. Δημήτρης Μποροβήλος, ο βοηθός προπονητή του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Στάικου Βεργέτη, κ. Δημήτρης Τερεζόπουλος, ο αρχισκάουτερ της αρκαδικής ομάδας Νίκος Γαλανακόπουλος, ο Λάκωνας γυμναστής του Αστέρα κ. Καλαποθαράκος.

 

Οι συνθέσεις:
Παναρκαδικός (Γ. Αντωνόπουλος-Θ. Παπαζαφειρόπουλος):
Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Κυριακόπουλος, Αρδάμης, Μέλλος, Δήμος, Τσόφλιος, Σαλαπάτας, Χρήστου

ΑΕ Σπάρτη (Σωτηρης Αντωνίου):Τσέλιος, Δημολιός, Κατσίκης, Γκαλίτσιος, Σπηλιωτόπουλος, Λιονάκης, Σιώπης, Καλογέρης;, Λάϊος, Αναστασάκος, Χαλίλι

arcadiasports.gr