Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΟ Ρουφ-Παλαιό Φάληρο 1-1

Published

on

Θετική εικόνα παρουσίασαν ΠΑΟ Ρουφ και Παλαιό Φάληρο σε φιλικό που έγινε σήμερα, με τις δυο ομάδες να μενουν στο 1-1. Ο Θοδωρής Κουτσουδάκης είδε τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν αρκετά πράγματα που έχουν δουλευτεί στην προπόνηση μένοντας ικανοποιημένος από την προσπάθεια Από την άλλη, ο Γιάννης Χατζηράπτης είδε τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιάζουν πολύ καλή εικόνα αποδεικνύοντας ότι έχουν τις βλέπεις ώστε να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και την επιστροφή στην Α’ ΕΠΣΑ. Οι φιλοξενουμενοι προηγήθηκαν με τον Γιαννακόπουλο, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Τριανταφύλλη.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Θοδωρής Κουτσουδάκης) Κουνάδης, Βλασταράκης, Μέμα, Ακαρέπης, Τριανταφύλλου, Τσιμπλάκης, Χατζημιχάλης, Γαλάνης, Γκιόλας, Λαμπρινάκος, Τριανταφύλλης. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Καραμπάς, Ασλανίδης, Κεμαβόρ, Φούνας, Μπέρζος, Σταμπέλος, Ζαφειράκος, Σαχινίδης

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Χατζηράπτης) Αδαμόπουλος, Λεκαράκος, Τρίψας, Καράκαλος, Τερλελής, Μαρούσης, Γαλάνης, Σακελλαρίου, Μηνογιάννης, Βλάμης, Κουλουρίδης. Έπαιξαν ακόμη οι Γιαννακόπουλος, Ελθίνι, Μάλλης, Σπαγγής, Κέντρος, Χατζόγλου, Λουμίδης, Ντούαρζ, Δαμίγος, Εζεμπάουμ.