Connect with us

3ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: Τρίγλια Ραφήνας-Δόξα Νέας Μανωλάδας 2-1

Published

on

Υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν Τρίγλια Ραφήνας και Δόξα Νέας Μανωλάδας αφού οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, με τους κιτρινόμαυρους να επικρατούν εν τέλει με 2-1. Το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους μαυραετούς να πατούν καλύτερα στο α’ μέρος όπου και προηγήθηκαν με 0-1 στο 42′ χάρις σε γκολ του Αργυρόπουλου, ενώ οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν στην επανάληψη. Συγκεκριμένα, η είσοδος των Βασιλείου και Μάλτσι έδωσε περισσότερο επιθετικό τόνο στο συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα, με τους Ραφηνιώτες να ισοφαρίζουν στο 77′ με κεφαλιά του Μάλτσι μετά από σέντρα του Μανδύλη. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 87′ ο Λαζούρας ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Δούρου. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μειμάρογλου στο 48′.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

7′ Λάθος του Μειμάρογλου ομως το σουτ του Κυριαζόπουλου δεν βρήκε στόχο.

23′ Ο Κοντι βρηκε τον Ζεκιο σουτ του τελευταίου όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον Καλλιακμάνη που έδιωξε τη μπάλα

31′ Φάουλ Αργυρόπουλου κεφαλιά του Νικολόπουλου η μπαλα αουτ

40′ Ο Αργυρόπουλος εκμεταλλεύεται το λάθος που γίνεται στην άμυνα της Τρίγλιας και με σουτ γράφει το 0-1.

57′ Σουτ του Μπαρμπαρουση η μπάλα άουτ

48′ Ο Κόντι βρηκε τον Κοτσι ομως ο τελευταιος δεν προαλβε να σουταρει.

52′  ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ. Ο Μανδύλης με ωραία σέντρα βρήκε τον Μειμάρογλου όμως η κεφαλιά του τελευταιου σταμάτησε στο δοκάρι του Σούλη

77′ Ο Μανδύλης επιχειρεί τη σέντρα ο Μάλτσι βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-1

87′ Λαζούρας εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδος του τερματοφύλακα και με σουτ εγραψε το 2-1.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Περτσάς (46′ Λέτσο), Κάρδαρης, Μανδύλης, Δάρρας (70′ Λαζούρας), Μειμάρογλου, Τσέπας, Σκαφίδας, Μουλλάκης (46′ Βασιλείου), Ζέκιο (46′ Μάλτσι), Κόντι, Παπαδόπουλος (60′ Κότσι).

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Μίκι Τσίρκοβιτς) Καλλιακμάνης (46′ Σούλης Β.70′ Δούρος)), Νιφορόπουλος (84′ Ανδρικόπουλος), Σωτηρόπουλος (67′ Καλογερόπουλος), Βατσής (65′ Λαθύρης (74′ Χριστοδουλόπουλος)), Κυριαζόπουλος (55′ Κοτσόκολος), Νικολακόπουλος (52′ Παναγιωτόπουλος), Σούλης Στ. (54′ Παπαδόπουλος), Τσουκαλάς, Αργυρόπουλος (40′ λ.τρ. Γούρμος), Νικολόπουλος (52′ Μπαρμπαρούσης), Μελετίδης (85′ Παρασκευόπουλος).