Connect with us

stoplekto

«Φιλικό διαζύγιο» για Απόλλωνα Χαλανδρίου και Νικολακόπουλο

Published

on

Σε ένα απρόσμενο, για το αθηναϊκό κοινό, «φιλικό διαζύγιο» οδηγήθηκαν ο Απόλλων Χαλανδρίου και ο Νίκος Νικολακόπουλος. Οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν σε ορισμένα κομβικά ζητήματα ενόψει της νέας σεζόν και θεώρησαν σωστό να διακόψουν τη συνεργασία τους τιμώντας την πολλή καλή σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσα τούς τους τελευταίους μήνες.

Αποχωρώντας από τους «κυανόλευκους», ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας κάνοντας τον δικό του απολογισμό. Αναλυτικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Απόλλωνα για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ήταν πέντε όμορφοι μήνες και σίγουρα νοιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου. Δυστυχώς, μερικές διαφωνίες μας οδήγησαν σε ένα φιλικό διαζύγιο και από την νέα χρονιά θα πορευθούμε χωριστά. Εύχομαι καλή συνέχεια στους ποδοσφαιριστές. Είναι ταλαντούχοι και συνθέτουν ένα δυνατό υλικό. Χάρηκα που συνεργαστήκαμε και το τελευταίο διάστημα δείξαμε στο γήπεδο τη δουλειά των προπονήσεων. Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ και στον βοηθό-γυμναστή, Γρηγόρη Σαρελάκο, για όλα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι σε όλους. Προχωράμε!».   

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου για τη λύση της συνεργασίας:

Κύριος ήρθε, κύριος και επιτυχημένος αποχωρεί…
Η διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Νικολακόπουλο, που με την παρουσία του στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος συνέβαλε καθοριστικά στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας (8 νίκες-3 ισοπαλίες-6 ήττες) και την άνετη, εν τέλει, παραμονή της στη Β’ κατηγορία.

Οι δρόμοι μας χωρίζουν για την ώρα, είναι όμως σίγουρο ότι θα ξανασυναντηθούν, καθώς στον Απόλλωνα έκανε μόνο φίλους και κέρδισε τους πάντες με το ήθος του, την προσωπικότητά του, τις γνώσεις του και το πάθος του για το άθλημα.

Καλή επιτυχία, φίλε Νίκο, στο επόμενο βήμα της καριέρας σου και εις το επανιδείν.