Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Φιλικό: Μαρκό – Λαυρεωτική 0-0

Published

on

Σε χαμηλές πτήσεις αγωνιστικά κινήθηκε το φιλικό ανάμεσα σε ΜΑΡΚΟ και Λαυρευωτική στο Μαρκόπουλο. Το ματς ήταν νευρικό, με δυνατές μονομαχίες.

Η Λαυρεωτική σαφώς πιο έτοιμη, το έδειξε όταν στο δεύτερο μέρος πέρασαν οι: Κοντογιάννης, Παπαδόπουλος, Παντελιάς. Έλεγχαν το ματς μέχρι το 72΄ που αποβλήθηκε ο Χάλαρης με απευθείας κόκκινη για κλοτσιά στον Σιδέρη. Του τη φύλαγε ο Χάλαρης φαίνεται, καθώς είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους.

Η ΜΑΡΚΟ ανέτοιμη, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι νέα ομάδα και χρειάζεται χρόνος να δέσουν οι παλιοί με τους νέους. Άριστες εντυπώσεις άφησε ο νεαρός γκόλκίπερ Τσέγκας που αντικατέστησε στο δεύτερο μέρος τον Παππά. Στο 47΄ είχαμε δοκάρι οριζόντιο με τον Κοντογιάννη και στο 72΄ την αποβολή του Χάλαρη, όπως προείπαμε.

Διαιτητής του φιλικού: Αντιπαριωτης.

ΜΑΡΚΟ (Παπαιωάννου) Παππάς, Σκόρδας, Δημητρακόπουλος Ν., Τσεβερίκωφ, Δημογιάννης, Ρεντζής, Δημητρακόπουλος Χ., Σιδέρης, Σκέντρη, Σατσελάρι, Κριμέκης. Συμμετείχαν: Μπαλτας, Δημητρίου, Πατζαούρας, Βοροκλινιώτης, Σταμπέλος, Καραογλάνης και Τζέγκας.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Δεληγιάννης) Παρλακίδης, Τζώρας, Παπακωνσταντίνου, Τσιριγώτης, Βουκελάτος, Γιαχάεβ Α., Γιαχάεβ Β., Χάλαρης, Ασλάνι, Ιατρού, Πώχος. Συμμετείχαν: Κοντογιάννης, Παπαδόπουλος, Παντελιάς.

Δημήτρης Παρίσης – sportcity.gr