Connect with us

5ος Όμιλος

Φιλικό με Μανδραϊκό το Σάββατο στις 17.00(Video)

Published

on

To Kερατσίνι  συνεχίζει απόλυτα δυναμικά και χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του εν όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος  με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πειραιά εκτός έδρας.

Η πρόβα τζενεράλε θα είναι για την ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη η αναμέτρηση κόντρα στον Μανδραϊκό του πρώην προπονητή της ομάδας μας ,Βασίλη Σπάθα. Ο Δημήτρης Αρναούτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα εν όψει της αναμέτρησης αυτής  και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Δηλώσεις για την προετοιμασία έκαναν οι Δημήτρης Γιαταγανάκης και Ανδιανός Μεγαλοοικονόμου.

Γιαταγανάκης: “Η προετοιμασία κυλάει πάρα πολύ καλά και όλοι είμαστε χαρούμενοι έχοντας φτιάξει μία οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια τα οποία όπως έχουν φτιαχτεί μας εμπνεέουν να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε νέοι σε ηλικία, ο συνδετικός μας κρίκος είναι ο Χάρης ο Βαττής, ,έχουμε θέληση να πετύχουμε και πιστεύω  ότι θα τα καταφέρουμε.”

Μεγαλοοικονόμου:” Είμαστε μία καινούργια ομάδα και πιστεύω πως όλοι έχουμε ταλεντο. Μεσα στο γήπεδο θα πάρουμε ότι μας αρμόζει και θα πετύχουμε τον στόχο μας. Με τον Χάρη έχουμε πολύ καλή συνεργασία , ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και όλα πάνε καλά. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά έχουμε δείξει ότι είμαστε σκληρό και ανταγωνιστικό σύνολο και όλα θα πάνε καλά.