Connect with us

stoplekto

Φιλικό με ΠΑΕ ΑΕΚ οι υποδομές του Αστέρα Μαγούλας

Published

on

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που δείχνει τα τελευταία χρόνια ο Αστέρας Μαγούλας και στη διαχρονική σχέση με μεγάλες ΠΑΕ στο χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και η αθλητική φιλία που τον διακατέχει με σωματεία όλης της Ελλάδας , το Σάββατο 16/3/2019 το εφηβικό τμήμα της ομάδας μας πραγματοποίησε φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Μαγούλας με το αντίστοιχο τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία πολλών φίλων και γονέων των δύο ομάδων και άφησε άπαντες ευχαριστημένους με το θέαμα που πρόσφεραν οι συμμετέχοντες σε αυτό.
Παρεβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ του Α.Ο Αστέρας Μαγούλας, το προπονητικό επιτελείο καθώς επίσης και ποδοσφαιριστές του αντρικού τμήματος της ομάδας μας.
Από την ΠΑΕ ΑΕΚ παρακολούθησαν τον αγώνα ο επικεφαλής των Ακαδημιών κ.Γρηγόρης Σαράντης, ο τεχνικός διευθυντής κ.Νίκος Κωστένογλου και οι σκάουτερ κ.Στάθης Ταυλαρίδης και κ.Χάρης Κοπιτσής.
Όλοι τους είπαν τα καλύτερα λόγια για τις εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου, την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και γενικά για την οργάνωση που διαθέτει το σωματείο μας.
Παράλληλα τα μικρότερα τμήματα της ακαδημίας μας φιλοξένησαν την ακαδημία του Νηρέα Πάρου,ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επισκέφτηκε την πόλη μας για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Οι μικροί αθλητές και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ταυτόχρονα διασκέδασαν το παιχνίδι χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους ωραίο θέαμα και πολλά χαμόγελα!