Connect with us

Uncategorized

Φιλικό Νηρέα – Πανναξιακού την Κυριακή 18/9..

Published

on

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στο γήπεδο της Παροικιάς στις 19:30. Πρόθεση του τεχνικού των «μπλε» Δημήτρη Σκούνα είναι στην Κυριακάτικη αποστολή για την Πάρο να συμπεριλάβει το σύνολο του ρόστερ της ομάδας και να δώσει λεπτά συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει αρκετά .

Από την άλλη πλευρά πρώτο φιλικό για του «κίτρινους» της Πάρου πράγμα που θα δώσει την ευκαιρία στον τεχνικό του Νηρέα Ανδρέα Σπυρόπουλο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να διαπιστώσει πως έχει λειτουργήσει  έως τώρα η αγωνιστική συνένωση Νηρέα και Μαρπησσαϊκού.

Το φιλικό αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για το φίλαθλο κοινό της Πάρου και το οικογενειακό περιβάλλον του Παναγιώτη Μπάλκα να δει αγωνιζόμενο τον Παριανό ποδοσφαιριστή με τα χρώματα του Πανναξιακού στον οποίο μεταπήδησε το καλοκαίρι από τον Α.Ο Πάρου.

 

Από τον Πανναξιακό επιδιώκεται η διεξαγωγή 1-2 φιλικών αγώνων ακόμα με ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος και ίσως την Τετάρτη να έχουμε έναν αγώνα ακόμα στην Νάξο με πιθανό αντίπαλο τον ΑΟ Πάρου. Πρόθεση πάντως του τεχνικού επιτελείου και της Διοίκησης του Ναξιώτικου σωματείου, είναι ένας ακόμα κύκλος φιλικών αγώνων στην Αθήνα με δυνατούς αντιπάλους.

Πηγή: sportcyclades.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply