Connect with us

stoplekto

Φιλικό πρωταθλητών Ατρόμητου Πειραιά- Περαμαϊκού

Published

on

Σπουδαίο φιλικό αναμένεται να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 6 Μαΐου στο γήπεδο του Ρέντη. Πιο συγκεκριμένα, στις 17.00 ο Ατρόμητος Πειραιά στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, θα παίξει με τον δευτεραθλητή Περαμαϊκό, σε ένα ντέρμπι πρωταθλητών των δύο ομίλων της Α’ Κατηγορίας.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Πρόεδρος των Καμινιωτών Χρήστος Σδρένιας καλεί τον φίλαθλο κόσμο να έχει ενεργή συμμετοχή, καθώς θα επιφυλάσσει και κάποιες εκπλήξεις. Σε αυτό το ματς ο πετυχημένος προπονητής του Ατρομήτου Βασίλης Σπάθας αναμένεται να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, καθώς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ “παρών” αναμένεται να δώσει και το νέο αίμα του Ατρόμητου Πειραιά Β’,  της αναπτυξιακής ομάδας του συλλόγου, που φέτος διέπρεψε στο πρωτάθλημα της Γ’ Πειραιά.

Το ΔΣ του Ατρόμητου Πειραιά συγχαίρει το φιλικό σωματείο του Περαμαϊκού για την δίκαιη ανάδειξή του σε πρωταθλητή και επίσης ευχαριστεί την ΑΕ Μοσχάτου για τις ολόθερμες ευχές και της εύχεται γρήγορη επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες.