Connect with us

stoplekto

Φιλόδοξη και ελκυστική η νέα σελίδα της Ειρήνης Πετρούπολης!

Published

on

Η διοίκηση του Κώστα Βαφειάδη μετά από 15 χρόνια ανήκει στην ιστορία. Η Ειρήνη Πετρούπολης αλλάζει χέρια και περνά στους Ισίδωρο Σταυριανό και Γιάννη Λαγκαδινό, οι οποίοι θα τρέξουν το νέο πρότζεκτ που θα ανασυγκροτήσει τον σύλλογο μετά την καταστροφική του πορεία στην Α’ ΕΠΣΑ.

Τα άτομα που εδώ και συναπτά έτη καθοδηγούσαν την Ειρήνη αποφάσισαν για το καλό του σωματείου να παραδώσουν τη σκυτάλη σε νεαρούς και φιλόδοξους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν στα «σκαριά» ένα αρκετά ελκυστικό πρόγραμμα για το μέλλον της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Ο νέος προπονητής του Ηλυσιακού και ο έμπειρος μέσος του ΠΑΟ Ρουφ έχουν επιλέξει άτομα της εμπιστοσύνης τους, ώστε να συνθέσουν το νέο ΔΣ. Εκείνοι λόγω των υποχρεώσεων τους δεν μπορούν να βρίσκονται μέσα στο συμβούλιο, όμως θα κινούν τα «νήματα» με γνώμονα την… «ανάσταση»!

Επιθυμία και των δύο είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με νεαρά και ταλαντούχα παιδιά, τα οποία θα προέρχονται, κυρίως, από την ακαδημία. Επίσης, τα τμήματα υποδομής θα ανασυνταχθούν και θα αλλάξουν νοοτροπία, ώστε οι γονείς να συνεχίσουν να δείχνουν την εμπιστοσύνη τους. Τέλος, από εβδομάδα θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός και ο νέος γυμναστής των «κυανοκίτρινων» για να τρέξουν τον σχεδιασμό, ενώ έχουν τσεκαριστεί και μερικοί μεταγραφικοί στόχοι.