Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Φινάλε θρίλερ στο Αστέρας Εξαρχείων – Πανιώνιος Καισαριανής 2-2

Published

on

Σε ένα ματς που είχε συναρπαστικό φινάλε και κρίθηκε στις καθυστερήσεις, Αστέρας Εξαρχείων και Πανιώνιος Καισαριανής ήρθαν ισόπαλοι με 2-1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη της παραμονής και με 26 βαθμούς είναι στην 13η θέση, ενώ ο Πανιώνιος έφτασε τους 34 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παραμονή του.

Τα πάντα έγιναν στο τελευταίο ημίωρο, αφού το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Στο 63′ ο Φωτιάδης έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον Τσακλάνο στο 71′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 77′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μότσκα, αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα στο 85′ ο Φωτιάδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-1. Όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Διονυσόπουλος ισοφάρισε σε 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Παππούς (60′ Κοκόλης), Γιούρκεβιτς, Λούτσος (81′ Σταθόπουλος), Κατσούδας, Τσούκας (81′ Καραμάνος), Κώτσης, Καραγκούνης, Μότσκα, Παπανικολάου (88′ Σιατούνης), Φωτιάδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉΣ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Καββαδίας, Πεμάι (87′ Σιάγκας), Αγγ. Χατζηστεφάνου (90+4′ Βουτζαλής), Απέργης, Αϊβάζης, Διονυσόπουλος, Απ. Χατζηστεφάνου, Τσακλάνος, Ντόκος, Μουχαμέτι, Κατωπόδης (77′ Μπαρμπαλιάς).