Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Φινάλε θρίλερ στο Ιεράπολη- Θύελλα Περιστερίου 3-2

Published

on

Σε ένα ματς με απίστευτο φινάλε, η Ιεράπολη νίκησε τη Θύελλα Περιστερίου με 3-2 και παρέμεινε στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Εφτασε έτσι τους 10 βαθμούς, με την Θύελλα παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε να φεύγει με άδεια χέρια και να δέχεται την 6η ήττα της σε ισάριθμα ματς.

Στο 24′ ο Κουμεντάκος έκανε το 0-1 για την Θύελλα, με τον Κωνσταντινίδη στο 43′ με πέναλτι να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο ίδιος πάιχτης στο 48′ έβαλε μπροστά την Ιεράπολη κάνοντας το 2-1. Το φινάλε του ματς επιφύλασσε τεράστιες συγκινήσεις. Στο 86′ η Θύελλα έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Ταφίλ Κατιάι, αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα στο 90+1′ ο Λέμης έκανε το 2-2. Ομως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, και στο 90+3′ ο Βιτουλαδίτης έκανε το τελικό 3-2.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος, Μπουρδαμής, Βιδάκης, Λαγκαδίτης, Βιτουλαδίτης, Μανιός, Τσαπουρνής, Κασιμάτης, Σίντρε (60′ Μπιάζης), Παπανικολάου (81′ Σταματίου), Κωνσταντινίδης (73′ Πετεινάκης).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πααιολόγος, Θεοχαρίδης, Ρότα (46′ Μεχμέτι), Δρούλιας (64′ Λέμης), Καπίρης (46′ Χριστοδούλου), Καλαντζί, Κατιάι Φ., Στοτσένι (64′ Σταματάκης), Κατιάι Τ., Μποζάς.