Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Φινάλε με μάχη για την πρωτιά στην Γ’ ΕΠΣΑΝΑ

Published

on

Ολοκληρώνεται αύριο η αγωνιστική περίοδος στην Γ’ ΕΠΣΑΝΑ, χωρίς να λείπει το ενδιαφέρον.

Μπορεί Δοξα Κορωπίου, ΠΑΟ Κορωπί και Δόξα Αγίας Άννας να έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο, όμως η μάχη για την πρωτιά παραμένει, αφού οι τρεις αυτές ομάδες έχουν μόλις από ένα βαθμό διαφορά!

Η Δόξα Κορωπίου θέλει να διατηρήσει την πρώτη θέση και να κατακτήσει τον τίτλο, τόσο για λόγους γοήτρου, όσο και για να επιβεβαιώσει την γενικότερη άποψη ότι πρόκειται για την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να νικήσει εκτός έδρας το Συκάμινο. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, κινδυνεύει να βρεθεί ακόμη και τρίτη, αφού ο ΠΑΟ Κορωπίου υποδέχεται την ΑΕ Πικερμίου και η Δόξα Αγίας Άννας τον Εθνικό Λυκίας!

Η επικείμενη συγχώνευση στο Κορωπί και η σοβαρή πιθανότητα ανόδου της Μαρκό στην Γ’ Εθνική δίνουν σοβαρές πιθανότητες ακόμη στην 5η και στην 6η ομάδα να ανέβουν κατηγορία ( ο Αστέρας Βάρης δεν έχει δικαίωμα ανόδου). Αυτή την στιγμή στην 5η θέση είναι το Συκάμινο, ενώ ένα βαθμό πίσω είναι η ΑΕ Μενιδίου που παίζει εκτός έδρας με τον Αστέρα Βάρης και θέλει τη νίκη και ταυτόχρονα να μην νικήσει το Συκάμινο.

Εν αναμονή λοιπόν…