Connect with us

3ος Όμιλος

Φινάλε με….πασίγιο για την πρωταθλήτρια Αναγέννηση Καρδίτσας

Published

on

Η Αναγέννηση Καρδίτσας φιλοξένησε τον Ηρακλής Λάρισας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής που έριξε και την αυλαία του 3ου ομίλου.

Οι “κιτρινόμαυροι” χωρίς να φορτσάρουν πήραν τη νίκη με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε από το 3ο λεπτό ο Μπακρατσάς.  Έγινε ένα μέτριο ποιτικά παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις με την Αναγέννηση να έχει την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι φιλοξενούμενοι είχε την καλύτερη στιγμή τους, στο 39′ όταν το σουτ του Χριστίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Θεολόγη. Η ΑΣΑ απείλησε στο 17′ όταν το δυνατό αριστερό σουτ του Κουτρομάνου αποκρούστηκε από τον Σπηλιόπουλο με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει άουτ. Τελευταία καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν το σουτ του Καρακλάγιτς στο 71′ που ανάγκασε τον γκολκίπερ του Ηρακλή Λάρισα να κάνει σπουδαία απόκρουση.

Η ομάδα της Καρδίτσας ολοκλήρωσε με το απόλυτο νικών (10Χ10) το πρωτάθλημα από τη διακοπή και μετά.Παράλληλα, τερμάτισε αήττητη στην κορυφή του 3ου ομίλου με 38 βαθμούς (12 νίκες – 2 ισοπαλίες). Πλέον, η “κιτρινόμαυρη” θα διεκδικήσει μέσω των playoffs (κληρώνει την Τρίτη 8/6) την άνοδο στη Super League 2.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ο Ηρακλής Λάρισας έκανε “πασίγιο” στην πρωταθλήτρια ΑΣΑ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Θεολόγης Μ., Μπακρατσάς (46′ Καρακλάγιτς), Μπακαδήμας, Γκουγούδης, Αρχοντής (8′ λ.τ. Κοντός), Κουτρομάνος, Μπιτέλης, Ξέρρας (77′ Τσιρογιάννης), Λώττας (46′ Θεολόγης Β.), Χασομέρης (88′ Τζέκος), Μλαντένοβιτς.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Μπαλαμώτης, Στοϊνοβιτς Χ., Τάρτας (85′ Σκαφίδας), Χατζηλιάδης, Μπάμης (85′ Παπαδάκος), Ναρίνογλου (63′ Φώτος), Παρλάντζας, Χριστίδης, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Πηγή: karditsasport