Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Φοίνικας Αγίας Σοφίας- ΑΕ Χατζηκυριακείου 1-3

Published

on

Σπουδαία νίκη για την Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου. Η ομάδα του Νίκου Διαμαντόπουλου πήρε ακόμα ένα σημαντικό ντέρμπι στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο, καταβάλλοντας με 3-1 τον επιπόλαιο Φοίνικα Αγίας Σοφίας.

Μόλις στο 4′ ο Φοίνικας έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά το πέναλτι που κέρδισε, αστόχησε ο Δημητρόπουλος, με τον γκολκίπερ Κιλμπασάνη να αποκρούει.

Οι Χατζηκυριακιώτες στάθηκαν όρθιοι με την απόκρουση αυτή και πήραν διπλό προβάδισμα με γκολ των Νίκου(18′ κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μιχαηλίδη) και Αλιάσι(52′- ωραία ατομική προσπάθεια). Ο Φοίνικας μείωσε με τον Τζιράκη(59′), αλλά το Χατζηκυριάκειο σφράγισε το “τρόποντο” με τέρμα του Μαρουσάκη στο 71′.

Στο 90′ αποβλήθηκε ο Δημητρόπουλος, που απώθησε αντίπαλο.

Διαιτήτευσε ο Τριανταφυλλίδης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Βλαχόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Αγοριανίτης, Βατίστας(77′ Βολιώτης), Αλούση, Χαϊδάκης, Τζιράκης, Κακουράκης, Ντούρος, Δημητρόπουλος, Κοτιάδης(62′ Κανάρης).

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Κιλμπασάνης, Γιαννίκος(64′ Ζαρουχλιώτης), Μαρουσάκης, Νίνος(46′ Κρανιάς), Μπάλιας, Σαμουρίδης, Διακογιάννης, Μπαλτιμάς, Ανδρικόπουλος(46′ Αλιάσι), Μιχαηλίδης(81′ Καραμπάσης), Κουγιουμτζής.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ