Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Φοίνικας Περιστερίου – Μεταγραφικές ανανεώσεις και προετοιμασία

Published

on

Στην ανακοίνωση των πρώτων μεταγραφών για τη φετινή σεζόν προχώρησε ο σύλλογός μας που ενέταξε στο δυναμικό του, τους Βαλάντη Αναγνωστόπουλο (32 ετών στόπερ από Α.Ο. Καραβά).

Ο Βαλάντης Αναγνωστόπουλος, έρχεται στην ομάδα μας μετά από μια χρονιά που έφερε την άνοδο στη Γ’ Εθνική για την προηγούμενη ομάδα του, αυτή του Καραβά, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για τις παρακάτω ομάδες:

Αστέρας Σύρου
Ελλάς Σύρου
Φωστήρας Αθηνών
Σπάθα Χανίων
Ερμής Εξοχής
Αίας Σύρου

Ο προπονητής της ομάδα μας, Γιώργος Λαζάρου, προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις αναφορικά με τις τελευταίες μας μεταγραφές.

“Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα, που έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που είχε δήμιουργηθει στο κέντρο της άμυνας.
Ο Βαλάντης έχει σημαντικές παραστάσεις από παραπάνω κατηγορίες, και με την εμπειρία του στοχεύουμε τόσο να βοηθήσει τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες της ομάδας όσο και να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φοίνικα Περιστερίου, σημαντικό για μας που είναι πλέον μαζί μας στην προσπάθεια που θέλουμε να κάνουμε.”

Παράλληλα, η ομάδα μας ανακοινώνει την μεταγραφή του Χριστόφορου Βιδάκη (24 ετών, αριστερό χαφ από ΑΕ Μοιρών Ηρακλείου).

Τέλος, στις 17 Αυγούστου και ώρα 18:30 ξεκινάει η καθιερωμένη προετοιμασία της ομάδα μας, στο γήπεδο της Χωράφας.