Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Φοβερή Αλσούπολη, διαστημικός Τζαμάι, και 5-1 τον Ατρόμητο Χαλανδρίου

Published

on

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση και έχοντας στις τάξεις της έναν ασταμάτητο Ορέστη Τζαμάι που πέτυχε και τα 5(!!!) γκολ της ομάδας του, η Αλσούπολη συνέτριψε με 5-1 τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Η ομάδα του Θανάση Ψύλλια, αν και αγωνίστηκε με 10 παίχτες για μια ώρα περίπου, επέβαλε πλήρως το ρυθμό της και πήρε την νίκη φτάνοντας έτσι τους 6 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος παραμένει χωρίς βαθμό.

Στο 3′ ο Χρονόπουλος είχε δοκάρι, και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Τζαμάι που με δύο γκολ στο 7′ και στο 18′ έκανε το 2-0. Στο 31′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ράπτης, με τον Τζαμάι στο 70′ να κάνει το 3-0. Ο Ατρόμητος μείωσε σε 3-1 στο 73′ με τον Κουράκλη, αλλά ο Τζαμάι ήταν αφηνιασμένος και με ακόμη δύο γκολ στο 80′ και στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό 5-1 ολοκληρώνοντας το προσωπικό του ρεσιτάλ.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Βιδιαδάκης, Καρυπίδης, Τσάλας, Ράπτης, Παπαδήμας, Χρονόπουλος (83′ Σιάνος), Βασιλάκος (54′ Ιακωβίδης)(83′ Καραΐσκος), Τζωρτζάτος, Γεωργόπουλος (46′ Μούζος), Τζαμάι, Γιαννακάκος (73′ Τσουράπης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΆΝΔΡΙΟΥ: Μεδούλι, Κωλέττης, Αναγνώστου (62′ Ροΐλος), Στίμος (46′ Ψυρρής), Λαμπαδάριος, Κιούσης (77′ Μπατσιάκος), Καλογεράς (60′ Μάρκου), Μάντακας, Νούλης, Μιχαλέας (77′ Ματαθιάς), Κουράκλης.