Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φοβερή Δόξα Βύρωνος, 4-1 τον Αθηναϊκό

Published

on

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση η Δόξα Βύρωνος συνέτριψε στο τοπικό ντέρμπι τον Αθηναϊκό με 4-1 και συνεχίζει την προέλαση της.

Η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα έφτασε έτσι τους 9 βαθμούς και έχοντας το απόλυτο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου έμειναν στους 4 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 35′ ο Κουτσαυτίκης κάνοντας το 1-0. Στο ο 69′ ο  Ταμπουράκης έκανε το 2-0, ενώ το 3-0 πέτυχε ο Ζευκιλής στο 74′. Ο Αρβανιτάκης μείωσε για τον Αθηναϊκό σε 3-1 στο 79′, και στο 85′, ο Ζευκιλής με το 2ο προσωπικό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητές: Γκάμαρης, Απτόσογλου, Σαμοΐλης.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Μεϊμάρογλου, Κίλιας, Καζαντζής (52’ Κορδογιάννης), Σκούρας, Κοσσυβάκης, Χαλβατζής, Κουτσαυτίκης, Αγγελακόπουλος, Ταμπουράκης (88’ Μίζιος), Ζευκιλής, Νικόλα (68’ Βουτάς)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Καραστέργιος, Γιαννίτσας (50’ Βουλτσίδης), Ζάχος, Βασιλείου (84’ Ρετζέπι), Βελέντζας, Κατσούλας, Δούκας (68’ Σπίνουλας), Ρηγόπουλος (46’ Αρβανιτάκης), Τραγουστής (46’ Μαυροματάκης) , Παπανικολαου, Λημνιός.