Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Φοβερός ο Αμπελακιακός 1-4 διέσυρε τον Ερμή στον Κορυδαλλό

Published

on

«Χάρμα ιδέσθαι » ο Αμπελακιακός  δίδαξε ποδόσφαιρο στον Κορυδαλλό όπου « ισοπέδωσε» τον Ερμή με 1-4 προκαλώντας αίσθηση . Η ομάδα του Χρήστου Τάσση που έχασε ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα βρίσκεται πλέον σχεδόν και με τα δυο πόδια στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά.

Από την αρχή του αγώνα οι Σαλαμίνιοι που ήταν ανώτεροι σε όλες τις γραμμές επέβαλαν τον ρυθμό τους απέναντι σε μια ομάδα που φάνηκε να αιφνιδιάζεται και να μην μπορεί να αντιδράσει .

Στο 14’ ο Οντιαμπό με σουτ από 30 μέτρα στο « γάμα » άνοιξε το σκορ. Και ενώ στο 25’ ο Κοκλιώτης στο «τσακ» δεν πρόλαβε να προωθήσει την μπάλα στο κενό τέρμα, αμέσως μετά ( 26’)  ο Σταφσουλάι με σουτ « ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του .

Ο Ερμής μείωσε σε1-2  στο 35’ με πέναλτι του Καλόφωνου( ανατροπή του ίδιου από τον Κοκλιώτη) .

Η αντίδραση όμως των γηπεδούχων δεν είχε συνέχεια. Ο Αμπελακιακός  στο 58’ αύξησε την διαφορά με ένα υπέροχο τέρμα. Μετά από ωραία ενέργεια ο Κέρκι Ζότο  έβγαλε μόνο του τον Σταφσουλάι  που με ωραίο σουτ πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Το τελικό  1-4 πέτυχε ο Τσαγκάρης που με σουτ «κεραυνό» «έβαλε στα δίκτυα» και τον Μπουλούμπαση που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα.

Στο 80’ ο διαιτητής Τραϊφόρος απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή του Ερμή Σταύρο Τζαναβάρα  για διαμαρτυρία.

ΕΡΜΗΣ : Μπουλούμπασης, Μικρούλης( 36’ Ομάρ) , Σκόνδρας( 66’ Αντωνίου) , Θεοδωρόπουλος, Καραγιάννης( 67’ Κολοβός), Στακάι, Καλόφωνος, Μεσσήνης, Μανωλάκος, Θεοδοσίου(58’ Μαχμουτάι) Αλεξανδρής

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ : Καρνέσης, Μάρα, Λιάτος, Χαλούλος, Αφράτης, Σγούρδας, Τσαγκάρης, Κοκλιώτης( 72’ Μπούτσης) Σταφσουλάι( 82’ Τάσσης) , Ζώτο Κέρκι( 88’ Μπούζι) , Οντιαμπό ( 90’ Κεχαγιάς)

                                                       ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ