Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Φοβερός ο Καραβάς 6-0 τον Ήφαιστο

Published

on

«Εξάσφαιρος» ο ΑΟ Καραβάς «γάζωσε » τον Ήφαιστο με 6-0 και διπλασίασε τις νίκες του σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ήταν εντυπωσιακή ιδιαίτερα στο α’ μέρος όπου σημείωσε τέσσερα τέρματα και έδειξε ότι θα είναι από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες του φετινού πρωταθλήματος. Επίδειξη ισχύος από τους νικητές στο διάστημα του πρώτου 45λεπτου. Δυο γκολ σημείωσε ο Αρβανιτάκης (16’, 20’) και από ένα οι Κουτσοποδιώτης 45’ και Ηλιάδης 45’. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε , αλλά μέσα σε ένα τρίλεπτο οι νικητές σημείωσαν δυο ακόμα τέρματα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με τον Μπουρντένη στο 78’ και αυτογκόλ του Βατίστα στο 81’ Καλή η διαιτησία του Μπαλαχούτη.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μπαντίκος (71’ Παπαδόπουλος), Γκούμας, Τσίνα, Ντούμπερετ, Κουτσοποδιώτης, Παπανικολάου (65’ Κολιός), Νικολόπουλος, Αγγελόπουλος (46’ Σούφλας), Αρβανιτάκης (46’ Μπουρντένης), Ηλιάδης, Παυλίδης (76’ Μάτσης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Ελαφρόπουλος, Ζόρτα, Βιτσαράς (14’ Φιλιππίδης), Πάχος (14’ Βατίστας Α.), Αδαμίδης, Μπόγας (62’ Ζάγκαλος), Σάσσαρης (62’ Βατίστας Α-Π.), Κακαβογιάννης, Μεταξάς, Ρουνάι, Σιγάλας.